Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 3 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 3 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

Ertuğrul
    Diş hekimi
     Daytona 250 6-c
     Antalya-Alanya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

250 6-c kafama takılanlar

Selamlar.. aranıza yeni katıldım, ilk defa motor kullanmaya başlıyorum, çocukluktan beri hayalimdi, 3-4 gün önce RR d-250 6-c modelinden aldım, ehliyet sınavına da başvurdum.. iş yoğunluğu nedeniyle günde ancak 30 dakika kadar deneme sürüşü yapıyorum. Kafama takılan bazı sorular var; 1. si marş kilitini anahtarla açtığımızda sağa ve sola çevirilebiliyor, hangi tarafa çevirmek ne farkettiriyor? 2. si benzin deposunu asıl ve yedek depolara ayarladığımız mandalı motoru stop edip park ettiğimizde yan pozisyona getir, kapalı konumda durmalı dediler, doğruluğu nedir? 3. sü akşam ki sürüş sonrasında durduğumda motor bölümünde hafif bir duman gördüm, endişe edilecek bir durum varmıdır? acemiliğimin kusurunu bakmayın, şimdiden vereceğiniz cevaplar için teşekkür ederim

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,609
    Beğenilmiş
    7,104
    Merhaba Ertuğrul Alanyadan aramıza hoş geldin
    Yeni RR Daytona'n hayırlı olsun kazasız belasız keyifle kullan
    Kontak anahtarını geri doğru çevirince park lambaları yanmıyor ileri doğru çevirinde parklar yanıyor 2 tarafın başka farkı yok
    Park halinde benzin anahtarını ortaya aldığında karbiratöre benzin akışı kesiliyor daha güvenli olur kısa parklarda gerek yok ama 1 günden fazla motor yatacaksa kapamak iyi olur
    motorun altından gelen duman sanırım su buharı ıslak bir yerden geçdiysen olabilir veya motor hararet yaparsa olur hararet yapması tehlikelidir ona dikkat et hararet yapınca km saatinde kırmzı ikaz lambası yanar böyle bir durum olursa motoru stop edip soğumasını bekleyip kısa mesafede servise götür hararet yapmasının sebebi radyatörde su eksik olabilir veya soğutma fanı çalışmıyor olabilir makinayı takipte tut fan açıyormu bak istersen bir servise kontrol ettir kolay gelsin

nickziki - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Murat Uysal
    Dış Ticaret
     gitti gül gibi daytonam :(
     Antalya
    Beğenmiş
    278
    Beğenilmiş
    20
    Hoşgeldin Ertuğrul

Motorun hayırlı olsun. Tekerin düz bassın.

Bizim buralar sıcak ama ekipmanları es geçme.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)