Bugün motorumla ilk kez trafiğe çıktım. yaşadıklarımı aktarayım istedim. yaklaşık 45 dakika kadar sürdüm. şansıma çok fazla trafik vardı ve özellikle ışıklarda çok dur kalk yaptım. ve kasktan dolayı çok bunaldım sıcakta. ama normal seyir halindeyken kask bunaltmadı.
bunların dışında bir kez daha gördüm ki otomobil sürücülerinin motor kullanan kişilere zerre saygısı dikkati yok. bu çok canımı sıktı. ve yolda çoğu kez küfür etmek zorunda kaldım. tabi kasktan dolayı beni kimse duymadı. hemen her fırsatta önüme kırmaya çalışan insanlar gördüm. ana yola dahil olmak için bekleyen araç, benim geldiğimi görünce direk fırladı yola ve ani de olsa direk firen yapmak zorunda kaldım. sanki biz canlı değiliz canımız değerli değil.
ışıklarda beklerken ben normal bir araç gibi şeridimde bekliyodum. otomobillerin arasından ve emniyet şeridinden diğer motor kullanıcıları vızır vızır geçip gidiyolardı beklememek adına. ben tabi çok fazla tecrübem olmadığından dolayı öyle atraksiyonlara girmedim. ki emniyet şeridini asla kullanmam. solumda bekleyen abi camını indirip gülümseyerek "sen niye bekliyosun motorun var aralardan gitsene" dedi. ben de gülümseyerek gerek yok gibisinden elimi salladım.
ama güzel yanları da varmış. uzun süre önce döndüğüm dönemeçte verdiğim sol sinyalimi unuttuğumu yanıma yanaşan bir motor kullanıcısı arkadaş ikaz etti "abi sinyalin açık kalmış" diyerek. kaskı olmadığı için çok net duydum onu. bu onun adına iyi bi şey değil tabi. ben de "eyvallah" diyerek teşekkür ettim. otomobildeki gibi "tik tak" sinyal sesi olmadığından sinyali unutmuşum. bu da zamanla olacak bir şey sanırım.
bu aralar çok soru sordum ve iyi bir kullanıcı olma yolunda bana her yardımcı olan kardeşlerime ve abilerime tekrardan teşekkür ediyorum.![]()

DAYTONA DD250 E6C
Kocaeli
0 Rh (+)