Motorumu şu an tamamiyle orjinal haliyle kullanmaktayım Keeway Land Cruiser 250. Açıkçası orjinalliğini bozmamak için kıyamıyordum ama aklımda hep custom fikri yatıyordu. Birkaç hafta evvel abinin teki park halindeyken geri geri gelip arka çamurluğumu kırınca bende vaktinin geldiğini düşünmeye başladım. Yeni yan plakalık ve sinyallerin siparişini verdim bile. Çamurluğu lastiğin üzerinde bitecek şekilde kestirmeyi planlıyorum. 14" çaylak gidon yada Z bar takmayı düşünüyorum. Kış sonunda lastiklerimi değiştirireceğim. Daha kalın ve yanaklı lastikler tercih edeceğim. Boya işini önce plastidip yapıp, kullanışlılığına göre ya devam yada komple fırın boya. Bulunduğum yerde custom işiyle uğraşan hiç kimse olmadığı için tamamen kendi araştırmalarımla yapmak durumundayım. Bulamadığım 2 konudan
1. motorun orjinali çok yüksek. Amortisörleri kestirmek de istemiyorum. Uyacağını düşündüğünüz yada bildiğiniz başka modellerin daha alçak amortisörleri var mı acaba. (RR classic 250 modelinin yada mct250 nin mesela) Yada alternatif başka bir çözüm yolu.
2. sele. Daytona yada sypder deki gibi tek parça uzun bir sele takmak istiyorum fakat uyup uymayacağı konusunda bilgisizim. Yaptırabilir miyim yada başka bir motorun selesini uydurabilir miyim ?
Çok fazla araştırma yaptım, Türkiyede bu motorla uğraşan neredeyse değil hiç yok. Yurt dışında ise parmakla sayılıcak kadar az bilgiye ulaştım. Yapmak istediğim şeyler çok ağım şahım büyük şeyler değil ama yaptığım zaman en azından bana özgü olacak. Her konuda önerilerinize açığım.

Keeway Land Cruiser 250
Edirne - Merkez
0 Rh (+)