Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 8 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 8 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

Lawyer crouser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ahmet Akkan
    Ogrenci
     Regal raptor dd 150 e-2
     Ankara - Balgat
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Exclamation Sıfır motosiklette vites geçişlerindeki problem

Oncelikle herkese merhaba
    1 hafta once regal raptor dd 150 e-2 markali motosikleti aldim fakat vites gecislerinde yasadigim sıkıntı trafikte yorulmama ve sinirlenmeme sebep oldu bazen 1. Viteste takiliyor boşa takamiyorum veya ikiye cekemiyorum sonra depriyaji birakip tekrar basmam gerekiyor vitesi degistirmem icin ama buda motorun bir an icin bogulmasina sebep oluyor. Acaba bu vites gecislerindeki problem motosikletin sifir olmasindan kaynaklaniyor olabilir mi ?

Cevaplariniz icin simdiden tesekkurler herkese keyifli surusler diliyorum
    Bana dünyayı gezebileceğim bir motosiklet verin, size dünyanın kaç köşe olduğunu göstereyim.

ersupalit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Suphi Ilhan Yılmaz
    Dişhekimi
     RR Daytona 250cc Beyaz
     Antalya
    Beğenmiş
    1
    Beğenilmiş
    5
    Bende de aynı sıkıntılar vardı ilk aldığımda. Sonra yavaş yavaş azaldı ama hala ara sıra da olsa yaptığı oluyor. Sakin ol sinirlenme alıştıkça daha çabuk üstesinden geliniyor

paranoya05 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yasin YILDIRIM
    Bilgisayar Teknisyeni
     Regal Raptor DD150
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Bu bu tarz motorlarda standart. herkez ilk bu soruyu sorar ben dahil sormuştum.ersupalit arkadaşın dedği gibi zamanla sen alışıyorsun. 2 den inerken zamana ayağın daha hassaslaşacak ve boşa inecek. 1 den çekmen zor. hatta gçmiyor çoğu zaman. zaten boşa atıp yokuş inilmez. trafiktede durkalkta boşa atmak külfet.150 liyle en son kaç km hız görüyosun rahat rahat .yırtarak değil.

Potenza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Korhan B.
    End.Müh.
     Gitti kuzucuk..
     İstanbul - Göztepe (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Şu anda yeni tanışan iki sevgilisiniz siz, zamanla siz ona o da size alışacak..
    Tabi şaka bir yana da, şu an parçalar birbirine alışıyor ,üzerinde rodaj yağı var,ilk yağ değişiminde daha da yumuşak olacak herşey, akabinde o bakımda debriyaj vs. ayarlanacak.

He %100 bitecek mi,yok gene ara da bir nazlı kızımız yapar nazını
    Ederinden fazla değer, adamı soytarı eder...(Kertenkele)

Merhaba
    vites geçiş sırasında hafif ara gaz yaparak geçişler çok daha kolay ve rahat oluyor . bende de motoru aldığımda baya sıkıntılıydı vites geçiş olayı kırasım geliyordu neredeyse vites pedalını sonra vites pedalının ayarnı yaptım birde aragaz olayı şıkır şıkır maaşallah geçiyor şimdi 150 likleri bilmiyorum aynımıdır vites ayarı .

Yasin YILDIRIM
    Bilgisayar Teknisyeni
     Regal Raptor DD150
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    HOCAM vites ayarını nasıl yapıyorsun. birde egzozun birinden fazla birinden az hava çıkıyor bunun bi sıkıntısı olurmu

Alıntı paranoya05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    HOCAM vites ayarını nasıl yapıyorsun. birde egzozun birinden fazla birinden az hava çıkıyor bunun bi sıkıntısı olurmu
    vites kolunun bağlı olduğu mil varya vites kolunu o mili ileri yada geri çevirerek tabi kontra vidalarını gevşetip pedalın yukarı veya aşağıya indirip pedalın ayarını iyi yapman gerek çok aşağıda yada çok yukarıda olursa vites zor geçiyor birde debraş telin debrajı tam çekiyormu oda önemli .ben de de vites geçişleri çok sertti celil abi sağolsun gözden geçirmem gereken yerleri söyledi sana bahsettiğim ayarları yaptım birde vites geçiş sırasında hafif ara gaz verince çok rahat geçiyor umarım düzeltebilirsin sinir bozucu bir durum çünkü
    bu arada egzozun birinden az birinden çok hava çıktığını nasıl tespit ettin ?

Yasin YILDIRIM
    Bilgisayar Teknisyeni
     Regal Raptor DD150
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    elimi koyduğumda biri az üflüyordu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)