Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 6 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 6 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Merhabalar

eizer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Erdinç İZER
    otelci
     YOK
     ISTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Merhabalar

Öncelikle herkese selamlarimi ileteyim,

Ben Erdinç 25, yaşında henuz motor sahibi olmayan biriyim.

Ancak çok küçük yaşlardan bu yana içimde yaşıyorum tutkuyu. Çocuk yaşlarda izledigim marlboro man filminden tutun, ilk gördügüm harley davidson motor fotolarına, üniversite zamanlarımdan izledim sons of anarchy dizisine kadar hep motor sahiplerine gıpta ile bakıp kendi motorumun olmasını çok istedim.

Hayallerimde hep güney amerika gezisi yapmak, Irlanda Belfest yeşilliğinde motorla dolaşmak, asyanın kayıp yerlerinde demir atımla tozu dumana katmak vardı. Ancak bu yaşıma kadar bırakın motor sahibi olmayı, bisiklet dışında 2 teker herhangi bir araca binmedim. Trafikte de bulunan arac sahibi bir insan degilim. Ne yakınlarımda bir insan var, ne de böyle bir imkanım oldu. Ancak artık canıma tak etti bu hafta ehliyete yazılıp ilk bahar dönemimde de daytona 250 almaya karar verdim.

Ilk iş yerinde scooter sahibi bir dostumun bazı istelerinde motor bakmasını fark edip, anlarsın bu işlerden bana da bi chopper bakalım dememle başladı. O andan itibaren ben de cruiser / chopper modellerinin fiyatlarına bakıp fikir sahibi olmaya çalışıyorum. Gece uykularım kaçıp youtube de motovlog videoları izlemeye başladım. ordaki videolar arasında gezerken de bu foruma denk gelip tanısmama vesile oldu.

Öncelikle daha önce trafik deneyimim olmamasından dolayı pek cok kaynaktan cbr 125 tarzı motorla ya da scooterla baslamam uygun olur telkini cok alıyorum. Ancak illa heves ettim ben scooterla baslarsam hevesim kırılacak. gerekirse raptorumu alır sokagın bir başından diger basına gider gelir motor kullanmayı ögrenirim sonra trafige cıkarım diyorum. Bu baglamda zaten motor almadan hem ehliyetimi almıs olmayı, hem de yamaha honda gibi markaların sürüs teknik egitimlerine katılmayı hedefliyorum. Sizin de bu konuda nasıl başladıgınız, öneri ve fikirleriniz varsa çok açıgım. Avcılar istikametinde sürüş öğrenebilecegim kurs, faaliyet gibi bir olusum varsa bildirmenizi, yardımcı olmanızı çok isterim.

Bu vesileyle de forumdaki tüm motorculara selam eder, motorunuz her daim düz basmasını temenni ederim,

Saygılarımla,

Rider&Drummer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Sinan Caner Susuz
    MT
     Şubatta gelecek inş. :)
     Sivas
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    dostum hoşgeldin. Şuan emin ol seninle aynı duyguları paylaşıyor aynı hayalleri kuruyorum. Umarım istediğin demir ata kavuşursun ve tozlu yollarda gün batımına sürersin.

Erdinç İZER
    otelci
     YOK
     ISTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Rider&Drummer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dostum hoşgeldin. Şuan emin ol seninle aynı duyguları paylaşıyor aynı hayalleri kuruyorum. Umarım istediğin demir ata kavuşursun ve tozlu yollarda gün batımına sürersin.
    eyvallah dostum, ben de aslen sivasliyim ilk defa geçtigimiz ay gelmek nasip oldu

umarım sen de hayllerine en kısa zamanda kavusursun. sagol karşılaman için

Türker Baltacı
    Matbaa Planlama&Maliyet
     Harley Davidson Sportster XL883L
     İstanbul - Küçükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    6
    RR'a hoşgeldin.

Ömer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ömer Yahşi
    End. Soğutma Sist. Satışı
     BMW R1200GS
     İstanbul - Büyükçekmece
    Beğenmiş
    10,778
    Beğenilmiş
    2,441
    Erdinç öncelikli hoşgeldin. Daytona kullanmak yada commuter tarzı motor kullanmak arasında (kullanım pratikliği olarak) bir fark yok. Bu nedenle mutsuz olacağın bir motorla başlamak yerine hayalinde olan motorla başla.
    Başkalarının ne dediği değil senin ne hissettiğin önemli. Hayallerinin peşinden git ve hayalini gerçekleştir.

Eğitim konusunda Honda ve Yamaha'nın eğitimlerini internet üzerinden takip et. Sana çok fayda sağlayacaktır. Seviyelerini sırayla takip et. Birden en tepeye yada orta eğitimlere geçme.

Daytona zaten kullanımı kolay ve rahat bir seçim. Kendinde rahatlıkla trafiği yoğun olmayan bir yerde rahatlıkla geliştirebilirsin. Ama eğitim alma imkanın varsa kesinlikle tavsiye ederim.

Ben Yamaha'nın eğitimine gitmiştim. Çok faydasını gördüm. Ama Honda eğitimleri daha iyiymiş

Erdinç İZER
    otelci
     YOK
     ISTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Ömer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Erdinç öncelikli hoşgeldin. Daytona kullanmak yada commuter tarzı motor kullanmak arasında (kullanım pratikliği olarak) bir fark yok. Bu nedenle mutsuz olacağın bir motorla başlamak yerine hayalinde olan motorla başla.
    Başkalarının ne dediği değil senin ne hissettiğin önemli. Hayallerinin peşinden git ve hayalini gerçekleştir.

Eğitim konusunda Honda ve Yamaha'nın eğitimlerini internet üzerinden takip et. Sana çok fayda sağlayacaktır. Seviyelerini sırayla takip et. Birden en tepeye yada orta eğitimlere geçme.

Daytona zaten kullanımı kolay ve rahat bir seçim. Kendinde rahatlıkla trafiği yoğun olmayan bir yerde rahatlıkla geliştirebilirsin. Ama eğitim alma imkanın varsa kesinlikle tavsiye ederim.

Ben Yamaha'nın eğitimine gitmiştim. Çok faydasını gördüm. Ama Honda eğitimleri daha iyiymiş
    Desteginiz icin tesekkur ederim.

Ilk hedefim zaten ehliyetle birlikte surus egitimi kesinlikle almak. Bunun icin belli bir butce ayirabilirim.

Bu kurslar saniyorum gun icerisinde 3 4 saatlik egitimler oluyormus. Biraz daha arastirip sorayim bana cok fazla yardimci olacaginin farkindayim. Cunku etrafimda en kucuk bilgiyi dahi alabilecegim bir tanidigim yok.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)