Öncelikle herkese selamlarimi ileteyim,
Ben Erdinç 25, yaşında henuz motor sahibi olmayan biriyim.
Ancak çok küçük yaşlardan bu yana içimde yaşıyorum tutkuyu. Çocuk yaşlarda izledigim marlboro man filminden tutun, ilk gördügüm harley davidson motor fotolarına, üniversite zamanlarımdan izledim sons of anarchy dizisine kadar hep motor sahiplerine gıpta ile bakıp kendi motorumun olmasını çok istedim.
Hayallerimde hep güney amerika gezisi yapmak, Irlanda Belfest yeşilliğinde motorla dolaşmak, asyanın kayıp yerlerinde demir atımla tozu dumana katmak vardı. Ancak bu yaşıma kadar bırakın motor sahibi olmayı, bisiklet dışında 2 teker herhangi bir araca binmedim. Trafikte de bulunan arac sahibi bir insan degilim. Ne yakınlarımda bir insan var, ne de böyle bir imkanım oldu. Ancak artık canıma tak etti bu hafta ehliyete yazılıp ilk bahar dönemimde de daytona 250 almaya karar verdim.
Ilk iş yerinde scooter sahibi bir dostumun bazı istelerinde motor bakmasını fark edip, anlarsın bu işlerden bana da bi chopper bakalım dememle başladı. O andan itibaren ben de cruiser / chopper modellerinin fiyatlarına bakıp fikir sahibi olmaya çalışıyorum. Gece uykularım kaçıp youtube de motovlog videoları izlemeye başladım. ordaki videolar arasında gezerken de bu foruma denk gelip tanısmama vesile oldu.
Öncelikle daha önce trafik deneyimim olmamasından dolayı pek cok kaynaktan cbr 125 tarzı motorla ya da scooterla baslamam uygun olur telkini cok alıyorum. Ancak illa heves ettim ben scooterla baslarsam hevesim kırılacak. gerekirse raptorumu alır sokagın bir başından diger basına gider gelir motor kullanmayı ögrenirim sonra trafige cıkarım diyorum. Bu baglamda zaten motor almadan hem ehliyetimi almıs olmayı, hem de yamaha honda gibi markaların sürüs teknik egitimlerine katılmayı hedefliyorum. Sizin de bu konuda nasıl başladıgınız, öneri ve fikirleriniz varsa çok açıgım. Avcılar istikametinde sürüş öğrenebilecegim kurs, faaliyet gibi bir olusum varsa bildirmenizi, yardımcı olmanızı çok isterim.
Bu vesileyle de forumdaki tüm motorculara selam eder, motorunuz her daim düz basmasını temenni ederim,
Saygılarımla,

YOK
ISTANBUL
A Rh (+)