Alıntı Aksu Nickli Üyeden Alıntı
Hando,
Alper kendine göre faydası az geyiği bol olan bazı şeyleri siliyor ki yeni yazılara yer açılsın. Dolayısıyla şu yazı bunun sileyim, bu yazı şunun kalsın ayıp olur gibi ayrım yapmaz sıradan silinmesi gerekli yazıları siler.
Senin demek istediğin her üyenin kendi adına topiği olsun ve hatıra defteri gibi orada yazsın, resim koysun, ona cevap vermek isteyenler de oraya yazsın demek istiyorsun da bu seferde yarış gibi olur benim topiğe filanca yazmadı senin topiğe herkes yazdı beni sevmiyorlarmı vs. vs. Hatta mesaj isteyenler bile olursa Hando yazın 3321 e yollayın gibi. Bana göre bu olacak iş değil ama Alper kardeşim ne uygun görürse
Aksu abi zaten böyle bir topic aslında tanışma bölümünde yokmu?
Sonuçta orası siteye ilk gelenlerin kendilerini tanıttıkları, zaman geçtikçe yapılmış uğranılmış değişiklikleri gelişimleri gösteren bir bölüm olarakta kulanılabilir düşüncesindeyim.

Alıntı Handojoe Nickli Üyeden Alıntı
AKSU ABİ demek istediğim o değil yani kimsenin özel topiğine ha bire mesaj yazması gerekmez bu zaten saçma olur

sadece okunması için...

insan bazen birşeyler yazmak istiyor, kendi resimleri ve kendine ait ne varsa orda bulunması için

bakın bir çok dostumuz aile resimlerini eşleri ve çocukları ile çekilmiş fotoğraflarını koydu siteye

imrendim doğrusu en azından sitemizin duruşu olarak tam ve mutlak bir ayrıcalıktı o resimler

illaki mesaj yazmak şart mıki ben hergün birçok topik okuyorum ama hepsine mesaj yazmıyorum

demek istediğim KENDİ KÖŞEMİZ GİBİ BİRŞEY

ayrıca topik silme olayınada içerlemiş değilim aksine bu KONUDA ADMİNİN ARKASINDAYIM.

MÜSLÜM BABA... sizi trakya ya sokmamak gibi bir yalamalığı HANDO yapmaz yapamaz zati

HER ZAMAN HERKESİN yolu düşerse beklerim...
Hando kendi düşüncesini söylemiş.Tabi formun altyapısını tanıyan bilen, admindir.ne olur ne olmaz o söyler.