Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 7 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 7 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

sahınbey3695 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Sefa ŞAHİN
    Öğrenci
     YOK
     samsun çarşamba
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Çok teşekkür ederım sağolun . Yantur bayı oldugu için ikinci el motor elınde herzaman bulunmuyor o yüzden tereddütlüyüm ama dedıgınız gıbı bı gıdıp ıncelemem gerekıyor eskıden gitmiştim ama bu modellere bakmamıstım isternetten arastırdım tek yetkılı bayıı yantur dıyor pekı bana hangı modelı almam gerektıgı hakkında yardımcı olabılır mısınız merak ettiğim güç ve ses tipe pek de önem vermıyorum ?

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,631
    Beğenilmiş
    7,107
    Alıntı sahınbey3695 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok teşekkür ederım sağolun . Yantur bayı oldugu için ikinci el motor elınde herzaman bulunmuyor o yüzden tereddütlüyüm ama dedıgınız gıbı bı gıdıp ıncelemem gerekıyor eskıden gitmiştim ama bu modellere bakmamıstım isternetten arastırdım tek yetkılı bayıı yantur dıyor pekı bana hangı modelı almam gerektıgı hakkında yardımcı olabılır mısınız merak ettiğim güç ve ses tipe pek de önem vermıyorum ?
    Bayide tüm modelleri inceler sana kafana yatan modeli belirlersin dışarıda o model İkinciel makina bakarsın bütçen yetiyorsa 2011 model ve üstü blansörlü olan titreşimsiz yeni versiyon motorlu 250 cc ve 350 cc olan modelleri tercih et sen tecrübeli kullanıcı olduğundan 250 cc altı sana zayıf gelir

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)