Alıntı sahınbey3695 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Öncelikler merhaba arkadaşlar ben yakın zamanda motor almayı düşünuyorum ben cocuklugumdan beri motor kullanıyorum 150 cc den 600 cc ye kadar motorum oldu artık hayatı yavas yavas yasamak istıyorum yavaş gitmrkten yanı o yüzden 1 aydır da regal raptor marka motorları arastırıyorum bakıyorum şekılleri kalıbı çok güzel ama hıc yakında görmedım samsunda hiç satan yok sadece yantur Satıyormus ordan alan yada gidip görmüş arkadaslar var mı yardımcı olabılırler mı ?
Hoş geldin. Regal Raptor'u Samsun'da tek satan yer malesef Yantur. Ama ben yedek parça için bile uğramıyorum kendilerine. Başka bir satan yok. Ama ben motorumu ikinci el aldım. Sahibinden ilanlarını takip edersen bir ihtimal sende ikinci el bir motor düşürebilirsin. Bir de Sağlam Motor var (liman kavşağında). Regal haricindeki motorlar için orada da bakabilirsin.

Güç ve ses önem veriyorsan 350'lik makinalara bakmanı önereceğim. Benim spyder açık hava filtreleri ile son hız 140 görüyor ve 120'nin üzerinde vibrasyon başlıyor (çatal uzunluğu yada teker balansından ötürü olabilir).