özür dilerim. uzun zamandır motosiklet kullanıcısıyım. honda ile yıllar önce başlamıştım, büyük bir aradan sonra yamaha majesty'de scooter keyfini yaşadım. izmir'den istanbul'a gelince ise ayağımı yerden kesecek asyamotorla keyifli ve sıkıntılı vakitler harcadıktan sonra, tesadüfen regaller ile karşılaştım ve hakkında olumsuz hiçbirşey okuyamamıştım.
tamircimin tavsiyesi ile hemen o gün aldık bir tane. ama şimdi ise bazı durumlarım yüzünden acil vermek zorunda kalıyorum.
muayene'ye zaten temiz kağıdı ile gidiliyor. elimde temiz kağıdı var, muayene için. yani ocak 2008e kadar vergi borcu yoktur. rehini kaldırmak için trafikten de temiz kağıdı hazır.
sanırım motor ile ilgili bir detay daha unuttum. 2006 haziran sonu trafiğe çıktı, garantisi de devam ediyor.

Türkiye
özür dilerim. uzun zamandır motosiklet kullanıcısıyım. honda ile yıllar önce başlamıştım, büyük bir aradan sonra yamaha majesty'de scooter keyfini yaşadım. izmir'den istanbul'a gelince ise ayağımı yerden kesecek asyamotorla keyifli ve sıkıntılı vakitler harcadıktan sonra, tesadüfen regaller ile karşılaştım ve hakkında olumsuz hiçbirşey okuyamamıştım.