Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 4 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 4 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

Berkay Yapıcı
    Bilgi İşlem Uzmanı
     YOK
     İstanbul Beykoz
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Şanzıman Problemi

Merhabalar öncelikle aranıza yeni katılıyorum, bütün gün internetten konuları okudum ve oldukça
    bilgi sahibi oldum.

Bildiğiniz gibi Chopper kategorisinin fiyatları uçuk düzeylerde ve alınabilecek orta bütçeli tek motor Regal Raptor,

1 2 sorum olacak öncelikle bir RR 350 e-6 almaya karar verdim uzun uğraşlardan sonra aileyi de ikna ettim fakat beğendiğim motorun sahibini aradığım zaman dünyalar başıma yıkıldı , şanzıman arızalanmış ve yenisini yaptırmış bu genel problemleri RR 350 e-6 ların dedi. benim arkadaşım da RR 350 E-6 aldı ve oda aynen şanzımanı değiştirdi haliyle insan tedirgin oluyor, internetten araştırmalarımda da sorun yaşayan arkadaşlarla karşılaştım. sizlerin tecrubelerine güvenerek şanzımanı değiştirilmiş bir RR birdaha problem yaşar mı yada değiştirilen şanzıman orjinal fabrika çıkışının yerini tutabilir mi ? siz olsanız alırmıydınız ?

Bahadır Özarar
    Biyomedikal Teknikeri
     Honda-Shadow 750
     İstanbul - Gaziosmanpaşa (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    1,038
    Beğenilmiş
    359
    Alıntı Thelecher Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhabalar öncelikle aranıza yeni katılıyorum, bütün gün internetten konuları okudum ve oldukça
    bilgi sahibi oldum.

Bildiğiniz gibi Chopper kategorisinin fiyatları uçuk düzeylerde ve alınabilecek orta bütçeli tek motor Regal Raptor,

1 2 sorum olacak öncelikle bir RR 350 e-6 almaya karar verdim uzun uğraşlardan sonra aileyi de ikna ettim fakat beğendiğim motorun sahibini aradığım zaman dünyalar başıma yıkıldı , şanzıman arızalanmış ve yenisini yaptırmış bu genel problemleri RR 350 e-6 ların dedi. benim arkadaşım da RR 350 E-6 aldı ve oda aynen şanzımanı değiştirdi haliyle insan tedirgin oluyor, internetten araştırmalarımda da sorun yaşayan arkadaşlarla karşılaştım. sizlerin tecrubelerine güvenerek şanzımanı değiştirilmiş bir RR birdaha problem yaşar mı yada değiştirilen şanzıman orjinal fabrika çıkışının yerini tutabilir mi ? siz olsanız alırmıydınız ?
    Aramıza hoşgeldin.
    Her motorun arızası olur ondan hiç şüphen olmasın.Ama düzgün kullanırsan ve rodajı düzgün yapılmışsa rahat 30 bin km götürür seni.Benim motorum 20 binde bi sıkıntısı yok.Celil başkanın motoru 24 bini geçti onda da bi sorun yok.

Berkay Yapıcı
    Bilgi İşlem Uzmanı
     YOK
     İstanbul Beykoz
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Peki değişen şanzıman orjinal olanın yerini tutabilir mi ?

Bahadır Özarar
    Biyomedikal Teknikeri
     Honda-Shadow 750
     İstanbul - Gaziosmanpaşa (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    1,038
    Beğenilmiş
    359
    Alıntı Thelecher Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Peki değişen şanzıman orjinal olanın yerini tutabilir mi ?
    o da orjinal tabiki tamirde içi komple sıfır parça ile yenileniyor sorun olmaz

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)