Aynayi degistiricen baska yolu yok
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |

Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)Aynayi degistiricen baska yolu yok
RaptorRiders bir çığ gibi büyümeye devam ediyor
Yamaha dragstar 650 sport
İstanbul
AB Rh (+)üstad, karbüratör dediğin için yazıyorum. Aşağıda arkadaşlarımızın bir çalışması olmuş. umarım işine yarar.
konu : Özgür'ün garajı ....diye geçiyor.
RaptorRiders Motosiklet Grubu Motosiklet Forumları > RaptorRiders > Motosiklet Okulu Faydalı Bilgiler(Eğitim)
regal raptör 250E-9
samsun
0 Rh (+)O konuyu daha öncede okudum ama pek bir işime yaramadı.Tarif ettikleri gibi defalarca denedim ama ya eksoz daha çok patlatma yaptı yada bujinin biri simsiyah kurum bağladı.Senkron ayarı sağlıklı olsa bujilerde hiç kurum olmaz.Kurum bağlıyan buji tarafının hava ayarını biraz fazla açınca kurumu kesiyor ama hava ayarı çok açık oluncada fakir karışımı olduğu için motor zor çalışıyor.
Kısacası işimiz zor
GÜROL OFLUOĞLU
ATAKUM-SAMSUN
regal raptör 250E-9
samsun
0 Rh (+)
İnternette bu senkron cihazını bayağı inceledim ve şehir merkezine gidip bu fotoğraftakinin aynısını aldım yani 1 bar olanı ama manifolttaki yere bağlayıp denediğimde ibre hiç oynamadı.Anlatılana göre enaz 0,6 ya kadar ibrenin gelmesi gerekiyordu.Acaba anlatılan konudaki motorlar daha büyük mü.
Yoksa daha hassas bir manometremi almak lazım.Yani 2 tane demek istedim
GÜROL OFLUOĞLU
ATAKUM-SAMSUN

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Bu konuda bilğim yok malesef videoları izleyince ne kadar kolay gözüküyor ama işin aslı öyle değil o yüzden ben bu işe hiç bulaşmadım inşallah anlayan arkadaş vardır yardımcı olur :(
videolara göre 2 saat iki hortum ile karbüratöre bağlanıyor sen bağlantıları doğru yaptığına eminmisin
regal raptör 250E-9
samsun
0 Rh (+)Ben bağlantı aparatı ve 2 metre lastik saydam hortum aldım,aslında işleme başlamadan evvel denemek için sol taraftaki manifolt üstündeki tapalı hortumu söküp bir tane saati aldığım hortumla bağlayıp motoru çalıştırdım ama yüksek gazda bile ibre pek oynamadı.Sanırım daha hassas yani 1 barın altındakileri ölçebilen bir vakummetre almalıyım.
Bugün tembelliğim üstümde olmazsa saatsiz olan şekilleri deneyeceğim.Mesela uzun bir hortumla içine renkli sıvı koyularak yapılan bu modeli.
![]()
GÜROL OFLUOĞLU
ATAKUM-SAMSUN
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)