Selam dostlar,

Bugün akşam sokak arasında giderken ufak, can sıkıcı bir kaza yaşadım.
Sokak arası yol çalışması var, oldukça dar bir yoldan geçerken, hanzonun tekini rahatsız etmeyeyim diye ( çok özür dilerim ama yolun ortasında durup da gram kıpırdamayan adamı en kibar böyle tarif edebiliyorum ) solundan geçerken sol ayaklık sürttü, daha önce kaynaklı yerden tekrar koptu...
Şimdi bir resimleri inceleyelim, sonra tavsiyenizi alacağım :(

Motoru aldığımda debriyaj pedalında ufak bir kaza sebebi ile oluşan bir kırık vardı, kaynak yaptırdım kazadan önce 1 sene boyunca sıkınısız kullandım.
Pedalı ve sol ayaklığı bir arada tutan üçgen tarzı bir parça var. Bu parça bakıyorum tek başına satılan bir şey değil, hatta pedal takımı vs diye arayınca bile çıkmıyor.
Çıksa bile ufacık parçaya " Ooo biz ona 400 tl alıyoz yeğen " tarzı bir olayla karşılaşır mıyım diye düşünmüyor da değilim...

Abiler, kardeşler...ne dersiniz ? Bu parçayı makul bir fiyata bulmak mümkün müdür ? Yoksa daha önce yaptığım gibi kaynak yaptırıp devam mı etsem ?

Normal kaynak, krom kaynak diye iki farklı olay varmış. Bu krom kaynağın olayı nedir bilen var mı ?

Allah beterinden korusun, cana geleceğine mala gelsin ama, tam da haftalık buluşmadan 1 gün önce olunca fena can sıktı :(

Tavsiyelerinizi bekliyorum, kaza bela sizlerden hep uzak olsun