Dün sabah işe gelirken bi gaza geldim. Trafik lambalarından clionun biriyle kalktım. İki şeritli yolda en sağda olduğum içim biraz hızlı kalkıp 300 metre kadar sonraki ışıklardan sola dönmeyi planlıyordum. Clioda hızlı kalkınca bende inat ettim. Neyime güvendiysem artık. 100ü geçmişimdir muhtemelen. Clio beni geçmedi ama solumda tamponumun hizasında gittiği için sola geçemedim. Aynam da sağolsun algılayamadım ne kadar yakın veya uzak olduğunu. Dedim ya gaza da geldiğim hırs yaptığım için gaz da kesmedim. Son yaklaşık 50 metre kala sağdan park halindeki bir gerizekalı beni hiç kaale almadan benim şeridimden yavaş yavaş yola çıkmaya başladı. Kornanın sesi zaten egzozun sesinden duyulmadığı için bir faydası olmadı. Clio da hiç istifini bozmadığı için o an oturduğum yerden bi sesler gelmeye başladı. Adım da yusuf değil ama sürekli yusufu çağıran bi ses.

Neyse yusufu tanımam etmem zaten clionun önüne attım kendimi. Gaz da kesmedim. bu sefer de döneceğim yer gelmek üzere. Işıklar allahtan yeşil yanıyor. artık zaten yapabileceğim başka birşey olmadığı için frenledim sola döndüm. Ama dönene kadar gerçekten çok korktum çünkü çok geç hız kesmiştim ve zaten lastikler anında kaydığı için frenlemek benim için büyük bir problem. Neyse işe gelebildim kendime küfür ede ede. sonra paylaştığın yazıyı okudum. Kafama bi dank etti. yani
" Don't Fucking Die !! "