Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 4 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 4 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Batuhan Yıldızlar
    Öğrenci
     Regal Raptor dd 150e
     Denizli
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1

RR 150 E-2F ile DD 150 E-2 farkı ne ?

Merhabalar, ben sıfır RR 150cc almak istiyorum fakat internette böyle şeyler görüyorum. ucuza satılanların eski model olduğu söyleniyor. ben sitenin reklam aldığı motosikletcim yüksel bey'in sitesinde 5000tlye gördüm onda 150 E-2F yazıyor. Ayrıca sahibinden.com'da kargo dahil 5.250 tl'ye gördüm istanbulda bir yer onda da DD 150 E-2 yazıyor. Farkları nelerdir yardımcı olursanız çok sevinirim ilk motorum olacak ben de pek bir şey bilmiyorum o yüzden ikinci el almayı hiç düşünmedim anlamadığım için temiz mi değil mi diye.

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Merhaba Batuhan ilanlarda motor model kodlarını yanlış yazabiliyorlar ama tek model 150 cc makina var ucuz makina eski model olma olasılığı olabilir fakat firmaya sorduğunda sana modelini doğru söylemek zorunda çünki kanunen makina kaç modelse ruhsata onu yazdırmak zorunda yukarıda linki reklamı olan motosikletcim
    RR bayi sağlamdır güvenle alış veriş yapabilirsin ararsan ismimi ver alinden gelen kolaylığı sağlar inşallah kısa sürede gönlündeki makinaya kavuşursun

Batuhan Yıldızlar
    Öğrenci
     Regal Raptor dd 150e
     Denizli
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba Batuhan ilanlarda motor model kodlarını yanlış yazabiliyorlar ama tek model 150 cc makina var ucuz makina eski model olma olasılığı olabilir fakat firmaya sorduğunda sana modelini doğru söylemek zorunda çünki kanunen makina kaç modelse ruhsata onu yazdırmak zorunda yukarıda linki reklamı olan motosikletcim
    RR bayi sağlamdır güvenle alış veriş yapabilirsin ararsan ismimi ver alinden gelen kolaylığı sağlar inşallah kısa sürede gönlündeki makinaya kavuşursun
    Teşekkür ederim denizlide yaşıyorum ben buraya nasıl getirebilirim motoru pekii

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Alıntı Bthnyldzlr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Teşekkür ederim denizlide yaşıyorum ben buraya nasıl getirebilirim motoru pekii
    Motosikletcim yüksel bey türkiyenin heryerine kargo yapıyor

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)