Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 33 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

Ender KADERLİ
    Uzman
     RR-Daytona 250
     İstanbul - Tuzla
    Beğenmiş
    19
    Beğenilmiş
    21
    Alıntı Mehmet.m Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Regal raptor'un egzoz sesinin düşük olması aslında biraz avrupa birliği desibel normlarıyla ilgili. Onun için egzoz'un içini yaptırmak gerekli. Sizin kullandığınız motorun egzoz'u orjinaldir büyük ihtimalle, ondan scooter sesi almanız normal Gidon olayı ayrıca önemli. Benim boyum 1.70, benim daytona spor gidondu.E ayaklar önde zaten bide kollar da öne uzanıyo keyfi olmuyordu. Sizinde boyunuz 1.80 altındaysa kısa gidonda sorun yaşarsınız, kartal gidon tercih edin bence. Hem kullanımı daha kolay hem sürüş pozisyonunuz rahatlar

Gelelim yakıta,

Sıfır motor alacaksanız, RR alacaksanız motor oturana kadar biraz fazla yakabilir. Kış ayına giriyoruz , yakmayı etkiler. Karbüratörlü olması yakışı etkiler. Egzozu açtırırsanız çok olmasa da etkiler. Yani şunu söyleyebilirim her halükarda hyosung daha az yakar enjeksiyondan dolayı. RR kullanıcıları bu yakma değerlerini daha doğru belirteceklerdir ama ben 250 cc nin 4 den aşağı yakacağını sanmıyorum. Hyosung u da araştırmak lazım internet den.

Bence en 500 temiz bulursanız kaçırmayın hem hafif, kullanması kolay konforlu motor hem cruiser keyfi var. Hem gerektiğinde elinizin altında güç olur. bastınız mı gider 500 cc çünkü. Aslında Hyosung da almam RR de almam EN 500 varken. Ama kesinlikle temiz bakın. Malum 2. elde de temiz bulmak önemli. EN 500 ile ilgili kötü bi yorum duymadım bugüne kadar. Hem şehir içinde hem şehir dışında hem pozitif yorumları var.

Bende heveslendim sayenizde dragstar'ı değiştiresim var zaten
    Dragstar dan sonra Vulcan S bakalım size

Egsoz sesi derken yanlış anlattım üzerindekiler açılmış egsozdu, o cc deki bir motordan o denli tok bir ses almak gerçekten ilginç geldi demek ki adamlar çalışmışlar buna

Öte yandan benim de gönlüm EN 500 diyor ama aileyle papaz olma ihtimali var. Aileye anlatamıyorum ki bunun 500 cc lik motorunun pek çok 250 cc ss kadar ancak performans verdiğini zaten etrafımda pek çok kişi başlangıç için özellikle en 500 önerdiler. Bakalım benim kafa daha çok karışacak gibi.

Bahadır Özarar
    Biyomedikal Teknikeri
     Honda-Shadow 750
     İstanbul - Gaziosmanpaşa (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    1,038
    Beğenilmiş
    359
    Bende Daytona 350 var 100km de 5 litre yakmadı hiçbir zaman.4-4,5 litre yakıyor

Ender KADERLİ
    Uzman
     RR-Daytona 250
     İstanbul - Tuzla
    Beğenmiş
    19
    Beğenilmiş
    21
    Alıntı Bahadır Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende Daytona 350 var 100km de 5 litre yakmadı hiçbir zaman.4-4,5 litre yakıyor
    Bir kaç yerde okumuştum ama siteyi hatırlayamıyorum şu anda şehir içinde 5 litre ortalamayla gideler vardı tabi şehirler arası 4,5 e düşüyormuş

Mehmet.m - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

mehmet m.
    kamu personeli
     Yamaha XVS 650 A Dragstar
     gaziantep
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı laerrof Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dragstar dan sonra Vulcan S bakalım size

Egsoz sesi derken yanlış anlattım üzerindekiler açılmış egsozdu, o cc deki bir motordan o denli tok bir ses almak gerçekten ilginç geldi demek ki adamlar çalışmışlar buna

Öte yandan benim de gönlüm EN 500 diyor ama aileyle papaz olma ihtimali var. Aileye anlatamıyorum ki bunun 500 cc lik motorunun pek çok 250 cc ss kadar ancak performans verdiğini zaten etrafımda pek çok kişi başlangıç için özellikle en 500 önerdiler. Bakalım benim kafa daha çok karışacak gibi.
    Doğru diyorsunuz, egzozu açıldımı 650'lik makine gibi sayar daytona da spyder da, gürül gürül gidersiniz 80-90 km hızı geçmedikçe de ses de çok bozulma olmaz. Benden daha tecrübeli abilerim, kardeşlerim yanlışım varsa düzeltsinler ama daha önce yazdığım gibi cruiser motosikletlerde istenen yüksek hız değil, her vites te maksimum tork. Bu arada EN 500 her iki zevke de hitap eden bir motosiklet. Şurada detaylı bi inceleme mevcut:
    http://www.youtube.com/watch?v=ifsfAHOpccg

Şunu söyleyebilirim, bu iş zevk işi. İşin içine girdikçe motosikletleri az buçuk tanımaya başladıkça ve sürdükçe aslında kendinizi de tanımaya başlıyorsunuz. Ve bir süre sonra başladığınız noktada olmadığınızı fark ediyorsunuz. Bana kalırsa 3 motosikletin de üzerine bi oturun, bakın. Hangisine kanınız ısınıyorsa onu tercih edin. Bende de öyle oldu. Daha klasik çizgileri olan cruiser motorların bana daha çok hitap ettiğini anladım. Dolayısıyla vulcan s bana göre değil Aslında motor değiştirmem de çok mümkün değil çünkü bebek yolda Motorumla uzun yıllar inşallah beraber olacağız gibi duruyor

Ender KADERLİ
    Uzman
     RR-Daytona 250
     İstanbul - Tuzla
    Beğenmiş
    19
    Beğenilmiş
    21
    Alıntı Mehmet.m Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Doğru diyorsunuz, egzozu açıldımı 650'lik makine gibi sayar daytona da spyder da, gürül gürül gidersiniz 80-90 km hızı geçmedikçe de ses de çok bozulma olmaz. Benden daha tecrübeli abilerim, kardeşlerim yanlışım varsa düzeltsinler ama daha önce yazdığım gibi cruiser motosikletlerde istenen yüksek hız değil, her vites te maksimum tork. Bu arada EN 500 her iki zevke de hitap eden bir motosiklet. Şurada detaylı bi inceleme mevcut:
    http://www.youtube.com/watch?v=ifsfAHOpccg

Şunu söyleyebilirim, bu iş zevk işi. İşin içine girdikçe motosikletleri az buçuk tanımaya başladıkça ve sürdükçe aslında kendinizi de tanımaya başlıyorsunuz. Ve bir süre sonra başladığınız noktada olmadığınızı fark ediyorsunuz. Bana kalırsa 3 motosikletin de üzerine bi oturun, bakın. Hangisine kanınız ısınıyorsa onu tercih edin. Bende de öyle oldu. Daha klasik çizgileri olan cruiser motorların bana daha çok hitap ettiğini anladım. Dolayısıyla vulcan s bana göre değil Aslında motor değiştirmem de çok mümkün değil çünkü bebek yolda Motorumla uzun yıllar inşallah beraber olacağız gibi duruyor

Allah önce hayırlısıyla doğumunu sonra da analı babalı büyümesini nasip etsin

Aynen bende dediğiniz gibi hızın değil torkun peşindeyim cruiser lar daha çok uzun yolu konforlu ve en verimli şekilde kat edebilmek adına tasarlanmış makinelerdir fakat bir taraftan da şehir içinde dört tekerlilerin sıkıştırmaları ve tacizinden kurtulabilecek seviyede süratte lazım.

Doğrusu bu ikisi sanırım en 500 de birleşiyor. Hyosung a ayıracağım bütçeyle temiz en 500 ler var piyasada. Regal Daytona 350 den geldik yine En 500 e bu gidişle ben motor falan alamam

Bahadır Özarar
    Biyomedikal Teknikeri
     Honda-Shadow 750
     İstanbul - Gaziosmanpaşa (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    1,038
    Beğenilmiş
    359
    Laf arasında kaynamasın Mehmet abi Allah analı babalı büyütsün.Ailesine, vatanına, milletine hayırlı bir evlat olur inş.

Mehmet.m - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

mehmet m.
    kamu personeli
     Yamaha XVS 650 A Dragstar
     gaziantep
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Bahadır Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Laf arasında kaynamasın Mehmet abi Allah analı babalı büyütsün.Ailesine, vatanına, milletine hayırlı bir evlat olur inş.
    Teşekkür ederim Bahadır. Yoksa Allah sana da nasip eder inşallah

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)