Mehmet Bey öncelikle verdiğiniz bu doyurucu bilgiler için çok teşekkür ederim. Doğrusu şu aşamada 350 Daytona dan bir miktar soğudum özellikle yakıt konusunda internette okuduklarımdan sonra. Şehiriçinde 5 litre ortalamayla gidenler var. Dolayısıyla Daytona olursa 250'nin sıfırını düşünüyorum.
Hyosunga gelince zaten orada ister istemez kalite yakıt ve fiyat farkı da devreye giriyor. Bir taraftan da o fiyatlara en 500 lerde var. Bu yola çıkarken aklımda sadece en 500 vardı diğer seçenekler mecburiyetten eklendi.
Ne kadar motosikleti ben satın alacak olsam da aile rızası olmadan o motora binmeyi pek istemiyorum doğrusu ailem hassas bu konuda. En 500 için pusuda bekliyorum eğer denk gelmezse uygun temiz bir şey fiyat olarak paramın hakkını verecek modelin sıfırına gideceğim sıfır motor almak için de sanırım yıl sonu daha uygun bir zaman olacak.
Kısacası halen kafam karışık durumda haftasonu gittim bir 250 lik daytonayı inceledim. Doğrusu hantal bir şey bekliyordum ama beklediğimden atik çıktı, frenleri de iyiydi ama ilginç olan egsoz sesiydi o motordan o sesi almak gerçekten ilginç, tek sorun vitesi boşa almaktı, bir de gidon olarak ilk defa o tarz bir motor kullandım ona alışmak sıkıntı olabilir manevra kabiliyeti de zayıf(Honda Magna'da bile makineyi bu kadar kontrol etme zorluğu yaşamamıştım

). Bu da beni korkutuyor o sebeple Hyosung şimdilik bir adım önde ama dediğim gibi bu tercih daha çok değişecek gibi. Yalnız 3 motoru tanıyan birisi olarak size yakıt konusunu sormak istiyorum özellikle. Şehiriçi trafiğinde aralarında ne kadar fark olacaktır litre bazında.