Regal raptor'un egzoz sesinin düşük olması aslında biraz avrupa birliği desibel normlarıyla ilgili. Onun için egzoz'un içini yaptırmak gerekli. Sizin kullandığınız motorun egzoz'u orjinaldir büyük ihtimalle, ondan scooter sesi almanız normal

Gidon olayı ayrıca önemli. Benim boyum 1.70, benim daytona spor gidondu.E ayaklar önde zaten bide kollar da öne uzanıyo keyfi olmuyordu. Sizinde boyunuz 1.80 altındaysa kısa gidonda sorun yaşarsınız, kartal gidon tercih edin bence. Hem kullanımı daha kolay hem sürüş pozisyonunuz rahatlar
Gelelim yakıta,
Sıfır motor alacaksanız, RR alacaksanız motor oturana kadar biraz fazla yakabilir. Kış ayına giriyoruz , yakmayı etkiler. Karbüratörlü olması yakışı etkiler. Egzozu açtırırsanız çok olmasa da etkiler. Yani şunu söyleyebilirim her halükarda hyosung daha az yakar enjeksiyondan dolayı. RR kullanıcıları bu yakma değerlerini daha doğru belirteceklerdir ama ben 250 cc nin 4 den aşağı yakacağını sanmıyorum. Hyosung u da araştırmak lazım internet den.
Bence en 500 temiz bulursanız kaçırmayın hem hafif, kullanması kolay konforlu motor hem cruiser keyfi var. Hem gerektiğinde elinizin altında güç olur. bastınız mı gider 500 cc çünkü. Aslında Hyosung da almam RR de almam EN 500 varken. Ama kesinlikle temiz bakın. Malum 2. elde de temiz bulmak önemli. EN 500 ile ilgili kötü bi yorum duymadım bugüne kadar. Hem şehir içinde hem şehir dışında hem pozitif yorumları var.
Bende heveslendim sayenizde dragstar'ı değiştiresim var zaten