Doğrusu forumun düsturunun bu olduğunu şimdi öğrenmiş oldum oradan bir giriş yapayımyalnız daytona 350 ile alakalı sabit bir başlık göremedim farklı farklı başlıklar mı var yoksa ben mi göremedim ?
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
RR-Daytona 250
İstanbul - Tuzla
0 Rh (+)Doğrusu forumun düsturunun bu olduğunu şimdi öğrenmiş oldum oradan bir giriş yapayımyalnız daytona 350 ile alakalı sabit bir başlık göremedim farklı farklı başlıklar mı var yoksa ben mi göremedim ?
Yamaha XVS950 A Midnight Star
İstanbul - Kartal (Anadolu Yakası)
B Rh (+)daytona olarak da araştırabilirsin yada aradığın kelimeyi arama kısmına yazarak da bulabilirsin. Mesela yakıt filan yazıp yakıtla ilgili daha önceden yorumlanmış daha detaylı bilgilere ulaşabilrsin![]()
Suzuki C800 İntruder
İstanbul-Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
B Rh (+)Ender krdsm 3 aydır Daytona 250 kullanıcısıyım motorla ilgili henüz bir problem yaşamadım her gün git gel 64 km yol yapıyorum (Büyükçekmece - Topkapı) sabahları değilsede akşamları mecbur biraz trafiğe giriyorum km'de 18 kuruş yakıyor. 350cc bir tık daha fazla yakabilir. Gönlünden geçen makineyi al derim, bana da çok demişlerdi pişman olursun vs. klasik laflar ama benim aklım hep daytonadaydı aldım pişman değilim.![]()
RR-Daytona 250
İstanbul - Tuzla
0 Rh (+)
Suzuki C800 İntruder
B Rh (+)500 km aldım sıfır gibiydi şuan 3200 km civarında
RR-Daytona 250
İstanbul - Tuzla
0 Rh (+)
Suzuki C800 İntruder
B Rh (+)
RR-Daytona 250
İstanbul - Tuzla
0 Rh (+)Arkadaşlar 350 ye niyetlenmiştim nasipte daytona 250 varmış. Bugün itibariyle motoru satın aldım. Tüm işlemleri de tamamlandı henüz ehliyetim olmadığı için motorun Ankara dan İstanbula getirilmesini bekleyeceğim bir aksilik olmazsa haftaya motor bende olacak. Hafta sonu da ehliyet sınavı var
Öncelikle gelecek olan motorda kontrol etmem gereken noktalar nereler? Motorun halen garantisi devam ediyor? Bir sorun yaşarsam garantide nasıl çözebilirim?

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Ender Daytona'n hayırlı olsun güle güle kullan![]()
Ehliyet sınavında şimdiden başarılar dilerim motor gelince resimlerini bekliyoruz![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)