Doğru diyorsunuz, egzozu açıldımı 650'lik makine gibi sayar daytona da spyder da, gürül gürül gidersiniz 80-90 km hızı geçmedikçe de ses de çok bozulma olmaz. Benden daha tecrübeli abilerim, kardeşlerim yanlışım varsa düzeltsinler ama daha önce yazdığım gibi cruiser motosikletlerde istenen yüksek hız değil, her vites te maksimum tork. Bu arada EN 500 her iki zevke de hitap eden bir motosiklet. Şurada detaylı bi inceleme mevcut:
http://www.youtube.com/watch?v=ifsfAHOpccg
Şunu söyleyebilirim, bu iş zevk işi. İşin içine girdikçe motosikletleri az buçuk tanımaya başladıkça ve sürdükçe aslında kendinizi de tanımaya başlıyorsunuz. Ve bir süre sonra başladığınız noktada olmadığınızı fark ediyorsunuz. Bana kalırsa 3 motosikletin de üzerine bi oturun, bakın. Hangisine kanınız ısınıyorsa onu tercih edin. Bende de öyle oldu. Daha klasik çizgileri olan cruiser motorların bana daha çok hitap ettiğini anladım. Dolayısıyla vulcan s bana göre değilAslında motor değiştirmem de çok mümkün değil çünkü bebek yolda
Motorumla uzun yıllar inşallah beraber olacağız gibi duruyor
![]()

Yamaha XVS 650 A Dragstar
gaziantep
A Rh (-)

zaten etrafımda pek çok kişi başlangıç için özellikle en 500 önerdiler. Bakalım benim kafa daha çok karışacak gibi.
Motorumla uzun yıllar inşallah beraber olacağız gibi duruyor