Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 2 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu
Toplam 21 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Ender KADERLİ
    Uzman
     RR-Daytona 250
     İstanbul - Tuzla
    Beğenmiş
    19
    Beğenilmiş
    21
    Alıntı Trkr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    RR'a Hoşgeldin.

Gv250'nin başlangıç motoru olarak uygun olacağını düşünmüyorum. Daytona 250 iyidir.
    Teşekkürler

Daytona 250 de bana pek cazip gelmiyor doğrusu çünkü zaman zaman uzun yolda yapacağım ama tek ama artçıyla rampa yukarı tırmanırken tork önemli hocam o sebeple daytona olursa 350 alacağım. cc ye takılmıyorum doğrusu gv 250 bu 2 motordan daha yüksek torka ve güce sahip

Türker Baltacı
    Matbaa Planlama&Maliyet
     Harley Davidson Sportster XL883L
     İstanbul - Küçükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    6
    Alıntı laerrof Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Teşekkürler

Daytona 250 de bana pek cazip gelmiyor doğrusu çünkü zaman zaman uzun yolda yapacağım ama tek ama artçıyla rampa yukarı tırmanırken tork önemli hocam o sebeple daytona olursa 350 alacağım. cc ye takılmıyorum doğrusu gv 250 bu 2 motordan daha yüksek torka ve güce sahip
    Bence sorun orada;
    yüksek torklu makinelerde, kontrol daha zorlu oluyor.

Daha önce vitesli motor deneyimin yok ise daytona en iyi seçin olur. Daytona'da rampalarda çekmemezlik gibi bir sorun yapmamıştı bana (2 hafta önceye kadar daytona 350 kullanıyordum) artçı ile de (toplamda 130-150kg) uzun yollar yapamama rağmen hiç sıkıntı yaşamadım.

Ender KADERLİ
    Uzman
     RR-Daytona 250
     İstanbul - Tuzla
    Beğenmiş
    19
    Beğenilmiş
    21
    Bence sorun orada;
    yüksek torklu makinelerde, kontrol daha zorlu oluyor.

Daha önce vitesli motor deneyimin yok ise daytona en iyi seçin olur. Daytona'da rampalarda çekmemezlik gibi bir sorun yapmamıştı bana (2 hafta önceye kadar daytona 350 kullanıyordum) artçı ile de (toplamda 130-150kg) uzun yollar yapamama rağmen hiç sıkıntı yaşamadım.
    1 ay kadar önce kısa bir süreliğine honda magna vf 750 c kullandım ve torkun gerçekten bir yerlerde lazım olduğunu orada görmüş oldum birazda onun peşine gidiyorum doğrusu. Her ne kadar başlangıç motoru olsa da fıtı fıtı mobilet tadında bir şey de istemiyorum

eralp_goksu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Eralp Göksu
    Öğrenci
     Regal Raptor DD250E-9B 2011
     İzmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Hoşgeldin aramiza. Tork bence de önemli

Türker Baltacı
    Matbaa Planlama&Maliyet
     Harley Davidson Sportster XL883L
     İstanbul - Küçükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    6
    Alıntı laerrof Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1 ay kadar önce kısa bir süreliğine honda magna vf 750 c kullandım ve torkun gerçekten bir yerlerde lazım olduğunu orada görmüş oldum birazda onun peşine gidiyorum doğrusu. Her ne kadar başlangıç motoru olsa da fıtı fıtı mobilet tadında bir şey de istemiyorum
    Dostum sen zaten kararını vermişsin. Biz ne desek boş, gönlündeki makineye en kısa sürede kavuşman dileğiyle.

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,611
    Beğenilmiş
    7,105
    Merhaba Ender aramıza hoş geldin inşallah kısa sürede gönlündeki makinaya kavuşursun

OğuzhanYılmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Oğuzhan Yılmaz
    3d expert
     Honda Shadow Spirit 750
     İstanbul - Ataşehir (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    6
    Beğenilmiş
    21
    Dostum ne yap et daha güçsüz motorla başla. Düz yolda, rampalarda sana zevk ve keyif verecek olabilir yüksek beygir ve tork ama viraj giriş çıkışları aniden su birikintileri yağ vb. şeylerin üzerinden geçmek. Özellikle ıslak viraja girmek. Daha düşük beygir gücü ve tork olan makinelerle daha yavaş gideceğinden bu konularda daha iyi tecrüben olacak. Unutma virajlarda 10km hız bile çizgini saptırıp kaza yapmana sebep olabilir. Herkes ister güçlü makineler kullanmak vs. ama 1 sezon 20 beygir civari bir makinede vitesli acemliğini atmanda yarar var.

Ender KADERLİ
    Uzman
     RR-Daytona 250
     İstanbul - Tuzla
    Beğenmiş
    19
    Beğenilmiş
    21
    Dostum sen zaten kararını vermişsin. Biz ne desek boş, gönlündeki makineye en kısa sürede kavuşman dileğiyle.
    Dediğim gibi hocam son saniye bir sürpriz çıkmazsa daytona 350 ye doğru yürüyorum

Ender KADERLİ
    Uzman
     RR-Daytona 250
     İstanbul - Tuzla
    Beğenmiş
    19
    Beğenilmiş
    21
    Alıntı segovax Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dostum ne yap et daha güçsüz motorla başla. Düz yolda, rampalarda sana zevk ve keyif verecek olabilir yüksek beygir ve tork ama viraj giriş çıkışları aniden su birikintileri yağ vb. şeylerin üzerinden geçmek. Özellikle ıslak viraja girmek. Daha düşük beygir gücü ve tork olan makinelerle daha yavaş gideceğinden bu konularda daha iyi tecrüben olacak. Unutma virajlarda 10km hız bile çizgini saptırıp kaza yapmana sebep olabilir. Herkes ister güçlü makineler kullanmak vs. ama 1 sezon 20 beygir civari bir makinede vitesli acemliğini atmanda yarar var.
    Daytona 350 olacak gibi şu anda hocam en 500 ve gv 250 fiyat olarak uzak duruyorlar son saniye piyasada bir düşme olmazsa daytona 350 ye doğru koşar adım gideceğim

Ender KADERLİ
    Uzman
     RR-Daytona 250
     İstanbul - Tuzla
    Beğenmiş
    19
    Beğenilmiş
    21
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba Ender aramıza hoş geldin inşallah kısa sürede gönlündeki makinaya kavuşursun
    Teşekkürler Celil Bey. Uzun zamandır motor araştırıyorum. İnşallah 10 güne kadar motosikletimi almış olacağım

Sayfa 2 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)