Merhabalar acil yardıma ihtiyacım var dd 150e kullaniyorum 2700 km de motorumda 1 haftadır gaz verince birkaç saniye sonra cızırtı sesi geliyor nedendir acaba?
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
DD 150e-2f
Malatya
B Rh (+)Merhabalar acil yardıma ihtiyacım var dd 150e kullaniyorum 2700 km de motorumda 1 haftadır gaz verince birkaç saniye sonra cızırtı sesi geliyor nedendir acaba?
regal raptor dd 250 e9
manisa
AB Rh (+)tam olarak motor blogunun altındanmı gelıyor ?

Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)cızırtı sesi tam olarak nereden geliyor detay bilgib verebilirsen daha rahat yardımcı olabiliriz.
RaptorRiders bir çığ gibi büyümeye devam ediyor
DD 150e-2f
Malatya
B Rh (+)Yani bana motordan geliyor gibi egzoz dan gelmiyor baktim ram anlayamadim dururken bosta pek yapmiyor seyir halindeyken motor bologunun ust tarafi gibi
regal raptor dd 250 e9
manisa
AB Rh (+)bende buna benzer bır sorun vardı şıkır şıkır ses gelıyordu koltugun 2 karıs altında yaklasık 2 parmak uzunlugunda bır vıda var o gevsemıs motorcuya goturdum sen bu motorla tekere falan mı geldın dedı bu cok gorulmeyen bırsey dedı yok abı dedım chopper bu ne tekerı falan neyse o vıda gevsemıs ıyıce sıktı hıc bır sorun kalmadı belkı senınd bu yuzden olablır bır nedenıde yan kapaklar olablır gderken onlara elınle bastır zırıltı kesıleblır motor kapaklarıda gevsemı olablır
Honda-Shadow 750
İstanbul - Gaziosmanpaşa (Avrupa Yakası)
A Rh (+)bendede var o sorun sadece gaz verince geliyo.Durduğu yerde gaz verincede değil hareket halinde hızlı giderken ince cılız bi ses geliyo bende bilmiyom neden yaptığını:?
hyosung gv 250
istanbul
A Rh (+)zincir gevşemiş olabilir bende de aynı sorun wardı motor kısmında cızırtı sesi :D
DD 150e-2f
Malatya
B Rh (+)Acaba yag eksilmesinden ve yagin ozelliginin bozulmasindan yaparmi
Honda-Shadow 750
İstanbul - Gaziosmanpaşa (Avrupa Yakası)
A Rh (+)ben yağı yeni değiştirdiğim halde yapıyo ondan değildir.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)