Alıntı Crime Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bujı degıstırebılmenı hemen beklemıyorum fakat ozellikle soyledım on ampul ve sıgorta al yanına.Neden ?
Regal raptorun enteresan huyudur Motorun kısa farı hıc bır halt gostermedıgı ıcın uzunlarını yakıcaksın fanla bırlıkte calıstıgında uzun yolda ya on ampulu patlacak ya sıgortayı ,hızlıca degısebılmelısın tabı patlatacak garantısı vermıyorum :D:D
Bırde bır konu daha özellikle soguk noktalardan gecerken refleks kaybına ugrayabılırsın usumekten bu hususta ayakkabıların daha az su alması eldivenlerin daha dirençli olması ıstenır daha az ruzgar alması vb ıcın vazelinleyebılırsın vazelin olayını vucuduna suren ınsanlarda var fakat ben henuz denemedım bunun yerıne bu tarz bır havada 50 kurus ve 2 liratan satılan sıcak tutan ısı bandları var gıttıgıdıyor tarzı sıtelerde satılıyor bu tarz urunlerı denıyebılırsın.
Kulak tıkacı yerıne kapsonlu bır sweatshırt gıymenı onerırım sayet bafın vb urunlerın yoksa
Son bır nokta kı bu oldukca onemlidir geçeceğin illerde mutlaka yola çıktıgını bilen bır sorunla karsılastıgında ıyı kotu sana ulasabılecek ınsanlar olsun.

ve son olarak yalova bursa arası vırajları pek hos degıldır ayrıca ınegol bozoyuk arasındakı bır kısım ıcınde aynısı gecerlı buralarda ozellikle soyluyorum yagmurlu bır havada yakalanırsan sakın ola o kotu lastıklerıyle motorla yola devam etmelıyım gec varacağım dıye ınat etme bu noktalarda aheste aheste gıderım yagmurda olsa dıyede dusunme ALLAH korusun kalırsın vıraj ınısınde kamyonun altında.cek benzınlıge cay ıc.
Son bır husus daha ki bu benım dusuncemdır katılırsın katılmazsın sen bılırsın her sey bır kenara bu uzun yol deneyımın korkusunu atmak ıcın manevıyata da ıhtıyacın olabilir hadı onu gectım kendını korusun dıye bır cevsen alıp ıc cebıne koymanda fayda var.

Dediklerinizi dikkate alacağım, neopren maske kullanıyorum kaskla beraber kullanınca sesi baya düşürüyor.Altlı üstlü termal içlik iş görür diye düşünüyorum olmadı bir çift daha giyer yana yana giderim Yarın benim tamirciye gidip şu sigorta buji işlerini bir öğreneyim. Vermek isteyen olursa bir dal Hız Sabitleyicinizi alırım