incicim valla motorlu olanlarını çok aradık ama bulamadık şimdilik idare et bulucaz elbetinci Nickli Üyeden Alıntı
![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
YOK
İstanbul
0 Rh (+)incicim valla motorlu olanlarını çok aradık ama bulamadık şimdilik idare et bulucaz elbetinci Nickli Üyeden Alıntı
![]()
regal raptor 100 ddE
İstanbul
A Rh (+)kız first ladygidikurt Nickli Üyeden Alıntı
dün AKTİF ÜYE yapmıştı adminim beni noli yaff gene yıldıs yıldıssss yapmış
....kazanılan haklar geri alınmaz yahuuuuu :?: ...ahanda gülücüklerimiz de gidiyo yavaş yavaş şşşşş admin onlarla beraber kalsın bizim eski gülücükler şşşşşş :(
SUZUKİ intruder vl 250
SUN GOES DOWN
caponord
Samsun
B Rh (+)ELEŞTİRİLERİNİZİ BİZE MEMENUNİYETLERİNİZİ DOSTLARINIZA BİLDİRİNİSS LÜTFEENNN.....
ulaaa.....ben beceremiyom bu işi yaa inci örtmenim..... :? şimdi aslında eli soplaı birisi lazım buraya.... :?: :lol: :mrgreen:
![]()
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
regal raptor 100 ddE
İstanbul
A Rh (+)olcek olcek bunnar ısınma turları hehehehzuhazuhazuha nihahh...sana da veririk bir sopa (senin hatunda vardır bol miktarda :mrgreen: )kasıp kavurursun ortalığıokan Nickli Üyeden Alıntı
SUZUKİ intruder vl 250
SUN GOES DOWN
caponord
Samsun
B Rh (+)yok yavvv.. benim tarzım o diil örtmeniim... ben kimsenin kalbini kıramamki.... :(
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
YOK
İstanbul
0 Rh (+)okan oyada üye olsun modlady diye benide fırstlady yapın bakiiim çalışın biraz kolay gelsin size [smilie=redcolorz3_pdt_12.gif]
İnsanın Tüm Evrende Kesin Olarak Düzeltebileceği Tek Bir Şey Vardır.KENDİSİ....
Hayatta Ya Tozu Dumana Katarsın Yada Tozu Dumanı Yutarsın
regal raptor 100 ddE
İstanbul
A Rh (+)Aman be okannnn ben de sana kalp kırmı diyom sanki....okan Nickli Üyeden Alıntı
şurda iki lafın belini kıralım dedik ti...
![]()
SUZUKİ intruder vl 250
SUN GOES DOWN
caponord
Samsun
B Rh (+)bis sermayeyi kediye yükledik falla firstleydi hanımefendi.....bu ne işmiş yaa...göslerim kamaşmaya başladı. :? :? :? :? baktıım heryeri regal raptor net görüyom... :mrgreen:
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
YOK
İstanbul
0 Rh (+)Zamanla alışıcan adminimin neler çektiğini anlıyon dimi artık sen daha çooook başındasın![]()
İnsanın Tüm Evrende Kesin Olarak Düzeltebileceği Tek Bir Şey Vardır.KENDİSİ....
Hayatta Ya Tozu Dumana Katarsın Yada Tozu Dumanı Yutarsın
caponord
Samsun
B Rh (+)vışşşşşş.. ben sıkıya gelemem yaaaff.. :? valla motörünle bilem gesemedim bu gün.... :evil:
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)