Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 8 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 8 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hasan Can Keskin
    Öğrenci
     Yamaha Yzf R25 Yakında
     İzmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Tavsiyeye ihtiyacım var...

Arkadaşlar 2. el 250cc chopper alacağım. Bütçem şuan için max 4.000-4.500 TL. Doğal olarak aklıma ilk yatan marka Regal oldu. DD 250E-9B modelini almayı düşünüyorum ama bir kaç forumda insanların "boyum 1.75 altımda küçük kalır mı" tarzında sorularını gördüm ve benim boyum 1.93 kilom 100 altımda küçük kalır mı :D Ramzey QM 250 veya Jinlun JL 250 nin daha kaslı olduğunu söylediler. Kafam iyice allak bullak oldu açıkcası. Yüreğimde tarzından dolayı Regal var ama...Diğerlerinin Regal e göre 2. elleride daha ucuz. Kısacası;

Regal Raptor DD 250E-9B
    Ramzet QM 250
    Jinlun JL 250
    Keeway Super Shadow 250

Bunlar arasından sizce hangisi başlangıç için gerek yedek parça gerek servis gerek sürüş olarak idealdir?

Tuğrul Baylan
    Piping Designer
     Kawasaki Vulcan 800/Vn800
     İstanbul - Kartal (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    20
    Hasan aramiza hosgeldin. Tanisma basligi altindan kendini bize tanitirsan daha fazla yardimci olmaya calisiriz. Boylelikle kime hitap ettigimizi bilmis oluruz.

http://www.raptorriders.com.tr/forum...splay.php?f=27

Sevgiler.

Tb

Hasan Can Keskin
    Öğrenci
     Yamaha Yzf R25 Yakında
     İzmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı tbaylan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hasan aramiza hosgeldin. Tanisma basligi altindan kendini bize tanitirsan daha fazla yardimci olmaya calisiriz. Boylelikle kime hitap ettigimizi bilmis oluruz.

http://www.raptorriders.com.tr/forum...splay.php?f=27

Sevgiler.

Tb
    Kusura bakmayın unutmuşum kafam 1001 motor seçeneği dolu :D Açtım konuyu tanıttım kendimi

Hasan Can Keskin
    Öğrenci
     Yamaha Yzf R25 Yakında
     İzmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Düzeltme: Limit 7.000 TL ye kadar çıkmıştır.

Tuğrul Baylan
    Piping Designer
     Kawasaki Vulcan 800/Vn800
     İstanbul - Kartal (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    20
    Alıntı AWESQME Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Düzeltme: Limit 7.000 TL ye kadar çıkmıştır.
    O zaman sana güzel bir Spyder alalım. Boy/Kilo orantısıyla ilgili sıkıntıyı otomatik olarak çözmüş oluruz. Regal Raptor markası yaklaşık 10 yıldır Türkiye'de. Servis ve parça sıkıntısı asla yaşamazsın. Parça ucuz, ekonomik ve keyifli makinedir. Öyle olmasaydı bu kadar adam neden Regal Raptor kullansın?

Hasan Can Keskin
    Öğrenci
     Yamaha Yzf R25 Yakında
     İzmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı tbaylan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O zaman sana güzel bir Spyder alalım. Boy/Kilo orantısıyla ilgili sıkıntıyı otomatik olarak çözmüş oluruz. Regal Raptor markası yaklaşık 10 yıldır Türkiye'de. Servis ve parça sıkıntısı asla yaşamazsın. Parça ucuz, ekonomik ve keyifli makinedir. Öyle olmasaydı bu kadar adam neden Regal Raptor kullansın?
    Bende Regal Raptor'da karar kıldım başka bir marka bakmıyorum artık bütçe artınca biraz daha rahatladım

Şimdi tek mesele spyder mı daytona mı? Spyderın sürüşü biraz daha zormuş şehir için uzunluğundan dolayı manevra kabiliyeti düşük. Daytona daha rahat sürüş olarak. Tip olarak gönlüm biraz daha daytonaya kayıyor yalan olmasın Bu noktada sizin tecrübleriniz daha ön planda oluyor. Artık en kötü bi günü birlik İzmir yapıp bayide test edicem öyle karar vericem

Ayriyetten cüssemide göz önünde bulundurursak 250cc alsam olur mu? (1.93 cm boy 100-110 kg kilo) Ağırlıktan dolayı motorda bir güc kaybı olucaktır illa 250cc 18 hp 350cc 24 hp aradaki fark azımsanamaz. Fiyat olarak da baya fark var.
    Konu AWESQME tarafından (13.November.2015 Saat 19:14 ) değiştirilmiştir.

İbrahim Yılmaz
    Tekniker
     Regal Raptor DD250 2006 model
     İzmir - Bayraklı
    Beğenmiş
    43
    Beğenilmiş
    9
    Alıntı AWESQME Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende Regal Raptor'da karar kıldım başka bir marka bakmıyorum artık bütçe artınca biraz daha rahatladım

Şimdi tek mesele spyder mı daytona mı? Spyderın sürüşü biraz daha zormuş şehir için uzunluğundan dolayı manevra kabiliyeti düşük. Daytona daha rahat sürüş olarak. Tip olarak gönlüm biraz daha daytonaya kayıyor yalan olmasın Bu noktada sizin tecrübleriniz daha ön planda oluyor. Artık en kötü bi günü birlik İzmir yapıp bayide test edicem öyle karar vericem

Ayriyetten cüssemide göz önünde bulundurursak 250cc alsam olur mu? (1.93 cm boy 100-110 kg kilo) Ağırlıktan dolayı motorda bir güc kaybı olucaktır illa 250cc 18 hp 350cc 24 hp aradaki fark azımsanamaz. Fiyat olarak da baya fark var.
    Valla hasan can kardesim spyder al bak keyfine derim ama bi oturmadan karar verme ben spyderi cok seviyorum ayrica manevra konusunda manevra istiyosan chopper bakmiycan derim olucak madem akmisken baba bi makina senin boyunada gider yinede tercih senin umarim gönlündeki makinana biran once kavusursun

GT-I9295 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hikmet Şenay
    Reklam - Medya Planlama
     BMW R1100RT
     Karşıyaka/İzmir
    Beğenmiş
    803
    Beğenilmiş
    200
    Hasan, öncelikle aramıza hoş geldin. Profilinden İzmir'de olduğunu anlıyorum. Ben senin yerinde olsam İzmir'in haftalık buluşmalarından birine gelip motorları inceledikten sonra karar verirdim. İzmir teşkilat sorumlumuz buluşma yeri ve saatini forumda paylaşıyor. Buradan takip edebilirsin.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)