Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 9 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 9 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

Uğur Orhon
    Web geliştiricisi, grafik tasarımcısı
     HYOSUNG GV 250
     Antalya
    Beğenmiş
    170
    Beğenilmiş
    220

Merhaba RR ailesi

Aslına bakılırsa tanışma kısmı bu yazı için doğru yer değil ama ikinci kez, bu kez daha düzgün şekilde yazmak istedim. Uzun müddet çok yoğun ve yıpratıcı bir dönemdeydim ve artık o dönemi büyük ölçüde aşarak foruma vakit ayırabileceğim günlere kavuştum.

Daha önce, yani motosiklet araştırma aşamasında foruma üye oldum. Tanışma kısmında kendimi tanıttım ve ardından başta Celil abi, Antalya'da da İlker abi olmak üzere herkes yardımcı oldu. Onlara bıkmadan verdikleri cevaplar ve fikirler için tekrar teşekkürler.

Antalya'da olduğumu öğrenen İlker abi ile iletişime geçtik ve buluştuk. Birlikte defalarca farklı motorları ustaya götürüp baktırdık. En nihayetinde RR 250 Spyder bulduk ve aldık. İlker abi zaten Antalya ekibinin bir anlamda organizatörü ve abisi sayılır, motoru alma aşamasından, inceliklerini öğrenmeme kadar her hususta yardım etti. Sonra da grupla tanışarak sürüşlere başladık.

Mümkün mertebe buluşup yol yapıyoruz, motorlarımızın bakımlarını birlikte yapıp, motosiklet üzerine muhabbet ediyoruz. Tam bir aile ortamımız var burda. Cafelere de gidiyoruz, dağ yollarında yol yapmaya da. Ekip her geçen gün büyüyor tabi bu da bizi memnun ediyor.

Antalya takdir edersiniz ki iklimi itibariyle neredeyse her mevsim motor kullanma imkanı sunuyor. Şehiriçinde şimdiye kadar onlarca RR ullanıcısı gördüm ancak çoğunun forumumuzdan haberi yok. Haberi olanların ise Antalya'daki grubumuzdan haberi yok. Grup sürüşlerimizde insanların dikkatini çekiyoruz haliyle ama bizim kim olduğumuzu anlayabilecekleri bir ekipmanımız yok İlker abi haricinde. Ben de RR kullanıcısı görünce yanına gidip vaziyeti aktarıyorum. Nitekim önce ev arkadaşımın kanına girip motor alarak gruba dahil ettim,(henüz foruma üye olmadı, yakında o da aramızda) sonra da yolda daytonası ile giden bir arkadaş (ozgur0007) ile tanışarak ona durumu anlattım. Artık o da aramızda.

Umarım motor kültürünün bu kadar yaygın olduğu ve motosikletin yılın neredeyse tamamında kullanılabildiği Antalya'da, grubumuz bizle büyür ve birlikte nice kilometreler yaparız. Unutmadan; yolu düşenleri tanışmak için mutlaka bekleriz.

Türker Baltacı
    Matbaa Planlama&Maliyet
     Harley Davidson Sportster XL883L
     İstanbul - Küçükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    6
    Tekrar hoşgeldin, keşke istanbulda da sizim gibi bir iklim olsa da her mevsim motora rahatça binebilsek

Uğur Güler
    ULAŞIM
     Yamaha XVS 1300A MIDNIGHTSTAR
     İstanbul Bağcılar (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    9,015
    Beğenilmiş
    2,222
    Aramıza hoşgeldin.

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,611
    Beğenilmiş
    7,104
    Uğur tekrar aramıza hoş geldin
    Antalyada lker uzun zaman tek olmaktan sıkıntı çekti ama sonunda sabrının mükafatını aldı şimdi tüm Antalya ekipdeki arkadaşlarımızın emekleriyle çok güzel samimi bir ekip oluştu ileride inşallah dahada büyük bir aile olucak yolunuz açık olsun

Bahadır Özarar
    Biyomedikal Teknikeri
     Honda-Shadow 750
     İstanbul - Gaziosmanpaşa (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    1,038
    Beğenilmiş
    359
    Tekrardan hoşgeldin diyelim o zaman.
    Motosiklet için çok güzel bir şehirde yaşıyorsunuz.Kışın İlker abinin fotoğraflarına bakıp hasret gideriyoruz biz de Geçen sezon tek başınaydı.Bugün 6-7 kişilik bir ekip topladı.Sayınızın arttığını görmek hepimizin hoşuna gidiyor.
    Anladığım kadarıyla diğer üyelerde patch istiyor Sanırım Celil abi yada Alper abi ile iletişime geçerseniz size yardımcı olacaklardır

Önümüzdeki sezon orta bir yerde festivalde yüzyüze görüşme fırsatımız olur inş.

Uğur Orhon
     HYOSUNG GV 250
     Antalya
    Beğenmiş
    170
    Beğenilmiş
    220
    Alıntı Bahadır Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tekrardan hoşgeldin diyelim o zaman.
    Motosiklet için çok güzel bir şehirde yaşıyorsunuz.Kışın İlker abinin fotoğraflarına bakıp hasret gideriyoruz biz de Geçen sezon tek başınaydı.Bugün 6-7 kişilik bir ekip topladı.Sayınızın arttığını görmek hepimizin hoşuna gidiyor.
    Anladığım kadarıyla diğer üyelerde patch istiyor Sanırım Celil abi yada Alper abi ile iletişime geçerseniz size yardımcı olacaklardır

Önümüzdeki sezon orta bir yerde festivalde yüzyüze görüşme fırsatımız olur inş.
    Aynen. Zaten gelecek sezonu sabırsızlıkla bekliyorum

Uğur Orhon
     HYOSUNG GV 250
     Antalya
    Beğenmiş
    170
    Beğenilmiş
    220
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Uğur tekrar aramıza hoş geldin
    Antalyada lker uzun zaman tek olmaktan sıkıntı çekti ama sonunda sabrının mükafatını aldı şimdi tüm Antalya ekipdeki arkadaşlarımızın emekleriyle çok güzel samimi bir ekip oluştu ileride inşallah dahada büyük bir aile olucak yolunuz açık olsun
    Tekrar teşekkürler abi.

Uğur Orhon
     HYOSUNG GV 250
     Antalya
    Beğenmiş
    170
    Beğenilmiş
    220
    Her zaman bekleriz Hava sıcaklığı gün içinde hâlâ 20 üzerinde

wildworld - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yağız Keskin
    Öğrenci
     lifan 250
     Antalya
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    13
    vaay uğur abi hoş geldin aramıza aslında ben senden sonra katıldım antalya grubuna ama çok sıcak karşıladınız hepiniz. beraber nice keyifli sürüşlere..

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)