arkadaşlar 2015 model spyder 3900 km son günlerde önden yalpalıyormuş gibi oluyor gidon sağ sola hafif oynuyor 80 -100 km hızda yapıyor acaba benmi evham yapıyorum anlamadım böyle bişey mümkünmü?![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |

regal raptor 250cc daytona
ankara
AB Rh (+)arkadaşlar 2015 model spyder 3900 km son günlerde önden yalpalıyormuş gibi oluyor gidon sağ sola hafif oynuyor 80 -100 km hızda yapıyor acaba benmi evham yapıyorum anlamadım böyle bişey mümkünmü?![]()

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Merhaba Mehmet öyle bir durum normal değil bir yerde gevşeklik olabilir ön teker göbek vidasını ve gidon altındaki ön maşa bağlantı göbek vidasını kontrol et sen bir terslik bulamazsan servise baktır birde ön lastik havasını kontrol et
Ön hava : 30
Arka hava : 32
kolay gelsin
YOK
Çanakkale/Merkez
A Rh (+)Vurdurarak çalıştırdım ve bir süre sürdüm. Dikkatli sürüşler dilerim. Sıkıntıyı giderdim şimdilik.
from tha ground unda!
RR-Daytona 250
İstanbul - Tuzla
0 Rh (+)Arkadaşlar motosikletimi henüz dün teslim aldım ve makineyi tanıma sürecim de yeni başlamış oldu. Garip gelmesin ama ben jiklenin yerini bulamadım motordayakıt deposunun yedek musluğunun o taraflara falan baktım ama göremedim. Nerededir bu jikle. Bir de motor bir süre garajda bekleyecek akü kutup başlarını çıkartmayı düşünüyorum aküye nasıl ulaşabilirim.
Aklıma gelmişken ufak bir ekleme dahaMotosiklet için gerektiğinde müdahale edebileceğim bir anahtar seti almayı düşünüyorum önereceğiniz ürünler var mıdır?
Konu laerrof tarafından (02.December.2015 Saat 16:43 ) değiştirilmiştir.

ankara
AB Rh (+)celil abi son bi kaç gündür ön tekerden cıyk cıyk ses geliyor frenle alakalı değil frene basmadan yolda giderken bugün balata değişimi için ustaya gittiğinde sordum bilyelerden olabileceğini söyledi. 4000 km de böyle birşey mümkünmü eğerki mümkünse garanti kapsamında onarım mümkünmü ?

ankara
AB Rh (+)Lastik basıncı motosikletinizde pek çok şeyi etkiler. En önemlisi de yol tutuşunu. Çok şişkin bir lastikte yolla temaz yüzeyi küçülür. Çok inik bir lastik ise taşıma kuvvetini kaybedir. Birkaç psi önemli fark yaratabilir. Sürüşte bir anormallik seziyorsanız amortisör ayarlarınızla aynamaya başlamadan önce lastik havalarınızı güzelce kontrol edin. En çok rastlanan hatalardan biri, yağışlı havalarda yol yüzeyi ile daha büyük bir temaz yüzeyi elde etmek için lastiğin indirilmesidir. Bu sadece bir yere kadar doğrudur. Ama bunun dişler arasındaki mesafeyi azaltarak suyun tahliye edileceği kanalların kapasitesini düşürdüğünü ve buna bağlı olarak da kayma tehlikesini artırdığını unutmalayın.
BIKE dergisinin Aralık 2003 sayısı Bob Grayçok iyi bilgiler verdi
![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)