Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 4 Toplam 4 Sayfadan BirinciBirinci ... 234
Toplam 37 adet sonuctan sayfa basi 31 ile 37 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Ender KADERLİ
    Uzman
     RR-Daytona 250
     İstanbul - Tuzla
    Beğenmiş
    19
    Beğenilmiş
    21
    Arkadaşlar motosikletimi henüz dün teslim aldım ve makineyi tanıma sürecim de yeni başlamış oldu. Garip gelmesin ama ben jiklenin yerini bulamadım motorda yakıt deposunun yedek musluğunun o taraflara falan baktım ama göremedim. Nerededir bu jikle. Bir de motor bir süre garajda bekleyecek akü kutup başlarını çıkartmayı düşünüyorum aküye nasıl ulaşabilirim.

Aklıma gelmişken ufak bir ekleme daha Motosiklet için gerektiğinde müdahale edebileceğim bir anahtar seti almayı düşünüyorum önereceğiniz ürünler var mıdır?
    Konu laerrof tarafından (02.December.2015 Saat 16:43 ) değiştirilmiştir.

kurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

mehmet demirtaş
    güvenlik uzmanı
     regal raptor 250cc daytona
     ankara
    Beğenmiş
    2,144
    Beğenilmiş
    664
    Alıntı RaptoRider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Soğuk hamur olması gerekli bizim makinelerin üstündekiler ıslak zeminde yol tutmuyo hava basıncı çok önemli kitapçığın varsa bi gözat artçıyla bile hava basıncı büyük etken yol tutuşu için
    Lastik basıncı motosikletinizde pek çok şeyi etkiler. En önemlisi de yol tutuşunu. Çok şişkin bir lastikte yolla temaz yüzeyi küçülür. Çok inik bir lastik ise taşıma kuvvetini kaybedir. Birkaç psi önemli fark yaratabilir. Sürüşte bir anormallik seziyorsanız amortisör ayarlarınızla aynamaya başlamadan önce lastik havalarınızı güzelce kontrol edin. En çok rastlanan hatalardan biri, yağışlı havalarda yol yüzeyi ile daha büyük bir temaz yüzeyi elde etmek için lastiğin indirilmesidir. Bu sadece bir yere kadar doğrudur. Ama bunun dişler arasındaki mesafeyi azaltarak suyun tahliye edileceği kanalların kapasitesini düşürdüğünü ve buna bağlı olarak da kayma tehlikesini artırdığını unutmalayın.
    BIKE dergisinin Aralık 2003 sayısı Bob Gray çok iyi bilgiler verdi

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Alıntı laerrof Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar motosikletimi henüz dün teslim aldım ve makineyi tanıma sürecim de yeni başlamış oldu. Garip gelmesin ama ben jiklenin yerini bulamadım motorda yakıt deposunun yedek musluğunun o taraflara falan baktım ama göremedim. Nerededir bu jikle. Bir de motor bir süre garajda bekleyecek akü kutup başlarını çıkartmayı düşünüyorum aküye nasıl ulaşabilirim.

Aklıma gelmişken ufak bir ekleme daha Motosiklet için gerektiğinde müdahale edebileceğim bir anahtar seti almayı düşünüyorum önereceğiniz ürünler var mıdır?
    Merhaba Ender kendin için bir yeni başlık açarsan iyi olur motorun resimlerinide koyarsın ordan devam ederiz burada başlıklar konular birbirine karışıyor

mehmet demirtaş
    güvenlik uzmanı
     ankara
    Beğenmiş
    2,144
    Beğenilmiş
    664
    celil abi son bi kaç gündür ön tekerden cıyk cıyk ses geliyor frenle alakalı değil frene basmadan yolda giderken bugün balata değişimi için ustaya gittiğinde sordum bilyelerden olabileceğini söyledi. 4000 km de böyle birşey mümkünmü eğerki mümkünse garanti kapsamında onarım mümkünmü ?

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Alıntı kurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    celil abi son bi kaç gündür ön tekerden cıyk cıyk ses geliyor frenle alakalı değil frene basmadan yolda giderken bugün balata değişimi için ustaya gittiğinde sordum bilyelerden olabileceğini söyledi. 4000 km de böyle birşey mümkünmü eğerki mümkünse garanti kapsamında onarım mümkünmü ?
    Merhaba Mehmet genelde önden cik cik gelen ses fren balatalarından gelir ön frene basınca ses kesiliyorsa balatalardan geliyordur bir zararı yok sadece ses yapar balataları yumuşak balata ile değişirsen ses keser ama balata değilse ön teker göbek rulmanlarından gelebilir bu kadar çabuk bozulmaz ama su almışsa bozulabilir garantiye girmez zaten tanesi 30 tl gibi 2 tane var fazla para tutmaz kolay gelsin

mehmet demirtaş
    güvenlik uzmanı
     ankara
    Beğenmiş
    2,144
    Beğenilmiş
    664
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba Mehmet genelde önden cik cik gelen ses fren balatalarından gelir ön frene basınca ses kesiliyorsa balatalardan geliyordur bir zararı yok sadece ses yapar balataları yumuşak balata ile değişirsen ses keser ama balata değilse ön teker göbek rulmanlarından gelebilir bu kadar çabuk bozulmaz ama su almışsa bozulabilir garantiye girmez zaten tanesi 30 tl gibi 2 tane var fazla para tutmaz kolay gelsin
    abi tam dönen yere vd40 sonrada yağ sürdüm ses kesildi, muhtemelen sudan ve soğuktan etkilendi.

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Alıntı kurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi tam dönen yere vd40 sonrada yağ sürdüm ses kesildi, muhtemelen sudan ve soğuktan etkilendi.
    Geçmiş olsun iyi çözüm ucuza gelmiş

Sayfa 4 Toplam 4 Sayfadan BirinciBirinci ... 234

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)