Teşekkürler, deneyeceğim.
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
YOK
Çanakkale/Merkez
A Rh (+)Teşekkürler, deneyeceğim.
from tha ground unda!
Honda Shadow VT 750 C
İstanbul - Bayrampaşa (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Başıma seninkine benzer birkaç olay gelmişti birinde akü tamamen bitmişti şarjı bile kabul etmiyordu, diğerinde akü sağlam sigorta gitmişti.
Yamaha XVS 950 Midnightstar
İstanbul - İçerenköy (Anadolu Yakası)
0 Rh (+)Muhsin geçmiş olsun, benim daytona sana ilk cilvesini yapmışJİkle aşağı konumda kapalı oluyor. Boğulduysa bir süre bekleyip çalıştırman gerekecek. Ama marş dönmüyorsa sorun elektrik sistemindedir. Öğlen arası ben seni arar daha detaylı bilgi veririm. ;)
0 Rh (+)Abi işte yoğunluk arasında yazdım mesajı, yanlışlık olmuş. Benimki de sizinkiyle aynıYukarıda kapalı, aşağıda açık olacak doğrusu
![]()
YOK
Çanakkale/Merkez
A Rh (+)Haftaiçi doktor bir görsün, gelişmeleri yazacağım can sıkmaya gerek yok![]()
from tha ground unda!
Spyder
Samsun
0 Rh (+)Asıl soru marş basıyor mu basmıyor mu? Buna göre yol almalı
Eğer marşa bastığında motor çalışmaya çalışır gibi yapıyor ama çalışmıyorsa büyük ihtimalle ateşlemede sıkıntı olabilir. Çok radikal bir soru soracağım, sol taraftaki elektrik kesici devre kapalı durumda mı? Benzin var mı? Benzin musluğu açık mı? Tüm bunlarda sorun yokken çalışmakta sıkıntı yaşıyorsa büyük ihtimalle buji sıkıntısıdır.
Yok eğer marşa bastığında 1-2 saniye marş motoru dönüp sonra tamemen susuyorsa aküdendir. Ya aküyü söküp şarj edip deneyeceksiniz, yada "vurduracaksınız". Hafif rampa aşşağı/düz bir noktada motoru vitese atıp, hareket halindeyken debriyajı yavaşça bırakın ama dikkatli olun, bir anda çalışıp altınızdan kaçmasın. Çalıştığı anda debriyajı geri sıkmak en etkili çözüm.
Kolay gelsin.
YOK
Çanakkale/Merkez
A Rh (+)Çanakkale'deyim şuan, İstanbul'da motor. Haftasonuna doğru gelecek araçla buraya. 9000'e 700 km kaldı zaten, sorunun kaynağı belirlenip tamir görünce bildireceğim.
Teşekkürler.
from tha ground unda!
YOK
Çanakkale/Merkez
A Rh (+)Motorum sağ salim geldi Çanakkale'ye. Ufak ufak deneyim kazanmak adına sürüşlere başladım. Aküsü boşalmış, 7 saatlik şarjdan sonra canavar gibi çalışıyor makine. Acemiliğimden olsa gerek arada bir egzozdan ateş ediyorum![]()
from tha ground unda!
0 Rh (+)Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)