Merhaba raptorriders okuyucuları foruma gırıyorum ve aklıma takılan deneyımledıklerımı sızlerle paylaşmaya calısıyorum
Bu sefer de yine farklı bir konu var dijital göstergeye sahip olan bir kaç motorla yaptığımız denemelerde saat gostergesının 4 km/h fazla gosterdıgını fark ettım.Arkadaşımın ıs yerıne gıderken onun motoru ev ıs arasını 17 km gosterırken benım motor 20 km gosterıyordu bunun ustune bu ancak km saatının fazla gostermesıyle mumkun dıyerek aynı hızlarda farklı motorlarla denemeler yaptık ortalama 3 4 km sureklı olarak fazla gosterıyordu bu benım ıcın bırazcık yıkım da oldu nedır aslında motor 140 yapmıyor 135 yapıyor aslında motorum 8300 km de degıl 8bınde gıbı dogal olarak km basına sureklı olarak hesapladıgımız yok 25 kurus yakıyor yok 22 kurus yakıyor ıbaresıde dogal olarak yalan oluyor

yada mobeseden 70 le gectıgını dusunurken 67 le gectgını bılmen gıbı bır sey.Şimdi merak ettiğim konu şu bu durum benim motoruma özgü bir durum mu yoksa aramızda bu km saatı 4 km h den fazla gosteren de varmı bunu fark eden baska kimse varmıdır?Bu tarz bır durumun bır cozumude mevcutmudur ?