Arkadaslar onumuzdeki birkaç ay içinde Regal almak isteyen birkaç tane arkadasim var.Tercihen düşük km Daytona 2013 sonrasi.Satilik ilanlarinizi buradan paylasirsaniz onlara iletebilirim.Herkesin motoru satilik bi toplansin bakiyim ilanlar şurada![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Honda Shadow Vlx 600
İstanbul - Kozyatağı (Anadolu Yakası)
B Rh (+)Arkadaslar onumuzdeki birkaç ay içinde Regal almak isteyen birkaç tane arkadasim var.Tercihen düşük km Daytona 2013 sonrasi.Satilik ilanlarinizi buradan paylasirsaniz onlara iletebilirim.Herkesin motoru satilik bi toplansin bakiyim ilanlar şurada![]()
Daytona Army - Dragstar 650 Classic - Shadow Vlx 600
Yamaha XVS 1300A MIDNIGHTSTAR
İstanbul Bağcılar (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Galeri berke diye başlık atsaydın. Anında kredi taksit imkanları bide janjanlı resimler...![]()
Honda Shadow VT 750 C
İstanbul - Bayrampaşa (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Buralar değerlenir ön sıradan yer alalım![]()
Yamaha dragstar 650 sport
İstanbul
AB Rh (+)Berke,
intercom ile başladın, motor(lar) ile devam.
Hayırlısı olsun. Yakında galeri resimleri vs vs.....
(Not: Benim klasik 9000+ km de ama 2012. sizin "ŞARTNAMEye" uyar mı bilmem. Ama satışa koyacağım.)
Honda-Shadow 750
İstanbul - Gaziosmanpaşa (Avrupa Yakası)
A Rh (+)http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...6120169/detay/
Berke senin samimiyet durumuna göre fiyatı aşağı çekebilirim![]()
Honda-Shadow 750
İstanbul - Gaziosmanpaşa (Avrupa Yakası)
A Rh (+)
Yamaha XVS 650 A Dragstar
gaziantep
A Rh (-)Satılır neden satılmasın ki? Ben antepte 3 haftada daytona mı sattım. Sen İstanbul da rahat satarsın ama şimdi olmaz 2 ay sonra olur belki ama satarsın.malum kar kış motor piyasası durgun olur genelde. Shadow güzel motor, doğuş vardı forumda. Onda vardı Shadow. Bende motor alırken ikilemde kalmıştım baya anlatmıştı, ilanlara bakarken yardımcı olmuştu sağolsunyakışırda sana shadow
Tabi gönül ister fatboy a binelim terminatorcüler olarak yada yamaha wild star xv1600 e binelim ama shadow da dragstar da yabana atılacak makineler değil
![]()
kawasaki vulcan s
İistanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
A Rh (+)benim ilan hakkımda bitmek üzere bugün yarın...
deyaz daytona 2013 model 2014 trafiğe çıkışlı 4850 km.de
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)