Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 11 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Alıntı FatyK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çok teşekkürler..
    2015 model almayı yani 0 km alma düşüncesindeyim. yani bu makinanın şanzuman problemi yoksa bendedir o vakit. Arama motorunda baya bir arama yaptım ve yararlı oldu, artık oku oku oku öhh geldi bünyeye. birebir yazıp sorma vakti geldi artık diyerek üye oldum ve sanırım uzuuuun bi süre buralarda olcam ;)
    Sıfır alamayı planlıyorsan elini çabuk tut yeni yılda makinalara % 20 zam gelecek şu an yukarıda reklamı olan site sponsorumuz motosikletcimde sene sonu çok uygun fiyat kampanyası var ankaraya kargo ile gönderim yapıyor hayırlısı olsun

Fatih
    Yazılım - Danışmanlık
     YOK
     Ankara- Çankaya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sıfır alamayı planlıyorsan elini çabuk tut yeni yılda makinalara % 20 zam gelecek şu an yukarıda reklamı olan site sponsorumuz motosikletcimde sene sonu çok uygun fiyat kampanyası var ankaraya kargo ile gönderim yapıyor hayırlısı olsun
    Teşekkürler gerçekten çok yardımcı oldunuz...
    0 km düşünüyorum da, sizce 2.elmi 0 km mi almalıyım...

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Alıntı FatyK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Teşekkürler gerçekten çok yardımcı oldunuz...
    0 km düşünüyorum da, sizce 2.elmi 0 km mi almalıyım...
    Sıfır ayarında 2.ci eller var fiyat anlamında avantajlı olur ama sıfırında riski yok ilk sen marşına basıyorsun tercih kişiye kalıyor

Uğur Güler
    ULAŞIM
     Yamaha XVS 1300A MIDNIGHTSTAR
     İstanbul Bağcılar (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    9,015
    Beğenilmiş
    2,222
    Fatih aramıza hoşgeldin. Senin reçetene ilaç burdan verilir. Celil başkanı dinle. Nasılki abin daytona al demiş dinlemişssin. Oda sana gereken nevarsa yazmış. Bende senin gbi düşünüyodum başlarda. Malum hep kafalar karışıyo. Gittim sıfır daytona aldım. Aldığımada hiç pişman etmedi. 2.elmi sıfırmı al dersen tamamiyle ilk önce maddiyata dayanır. Sıfır ayarında ikinci el makinalarda var. Forumda tanıdık bildik ikinci el motorunu değiştirecek arkadaşlarda var onlarada bak derim. Sıfır alıcaksanda sponsor yüksel abinin fiyatları piyasanın en uygunu başkanın dediği gbi. Bundan sonrası inşallah gönlündeki nakinaya kısa zamnda kavuşursun. Şimdiden hayırlı olsun.

Fatih
    Yazılım - Danışmanlık
     YOK
     Ankara- Çankaya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı bypale Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Fatih aramıza hoşgeldin. Senin reçetene ilaç burdan verilir. Celil başkanı dinle. Nasılki abin daytona al demiş dinlemişssin. Oda sana gereken nevarsa yazmış. Bende senin gbi düşünüyodum başlarda. Malum hep kafalar karışıyo. Gittim sıfır daytona aldım. Aldığımada hiç pişman etmedi. 2.elmi sıfırmı al dersen tamamiyle ilk önce maddiyata dayanır. Sıfır ayarında ikinci el makinalarda var. Forumda tanıdık bildik ikinci el motorunu değiştirecek arkadaşlarda var onlarada bak derim. Sıfır alıcaksanda sponsor yüksel abinin fiyatları piyasanın en uygunu başkanın dediği gbi. Bundan sonrası inşallah gönlündeki nakinaya kısa zamnda kavuşursun. Şimdiden hayırlı olsun.
    sanırım 0 yarında bi ikinci el alcaz baba. 250cc ;)

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)