Fatih aramıza hoşgeldin doğru tercihi yazılanları okuduğunda değil alıp bindiğinde anlayacaksın ;-) Celil Abi ve arkadaşlar gerekli her şeyi paylaşmışlar ben de ekleyeyim
Ben vitesli motoru ehliyet sınavından bir gün önce kullandım ehliyeti aldım ve gidip daytona aldım ama şunu söyleyeyim özellikle sıfır motorda birde acemiyseniz vites debriyaj ayarı tam oturmadığı motor rodajda olduğu için çok hassas davranmanız gerekir zorlamayacaksınız panik yapmayacaksınız vites geçmezse pedalı tekmeleyip geçirmeye çalışamayacaksınız o acemi siz acemi o zaman marka farketmez japon dahi olsa hasar verirsiniz er yada geç ;-) sıfır alırsanız ilk 500 km 60 ı geçmeyin 500 bakımında yağını bujisini değiştirip debriyaj ayarını yaptırdıktan sonra ortalama 80 ama düz yolda az az gıdıklama yapmaya başlayabilirsiniz ;-)
1000kmbitti açmaya başladım 145 çok rahat çıktığı hız ama gerektiğinde iyi ;-) arkadaşımda2015 spyder var 120 yi çatlayarak görüyor :-S
Kromları krom parlatıcı ile parlatın her haftasonunuzu temizlik gevşeklikleri kontrol için 1-2 saat ayırın yolda ne vida düşer ne de yolda kalırsınız ;-)

Berke arkadaşımızın açtığı "ALINIK REGAL" sayfasını inceleyin şimdiden hayırlı olsun