Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 2 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 2 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Crime - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yusuf Efdal ALPER
    Ziraat Mühendisi / Web tasarımcı
     Ghost 350 cc
     Bursa
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    7

Yedek parca !

Merhaba raptor riders üyeleri bugün sitem dolu bir mesaj yazacağım.Motorumun fan musuru ve fan motorunda ufak tefekproblemler söz konusu idi velhasıl bu problemleri gidermek için sahibinden üzerinden fan motoru fan musuru teemostad siparişi verdim.Açıkça yazacağım siparişi aydoğdu motordan verdim elime gelen fan çıkma ve panasonic marka bilgisayar faniydi çıldırdım resmen , vatandaşı aradım güya isiniz görülsün diye bekletmemek için gönderdim diyor neyse ürünü iade edicem dedim fan motoru için emre motoru ara istersen dedi oradan gelecek olan fan yine ayni olacak senin motorun üstündeki çrf 250 olan fan olmayacak dedi inanamadım gittim sordum soruşturdum fan olarak bunları getirmişler.neyse fan musurunun kablosu vs zaten hak getire nedir yani orjinal urun diye saçma sapan şeylere bir suru para veriyoruz neyse gelelim son konuya bu vatandaş a ürününü iade ettim kargo su eline vardı fakat daha henüz kargoyu onaylamadı 2 gün oldu.Benim ağzım yandı arkadaşlar boyle insanlardan artik yeter dedim bir dünya anının olduğu motorumu kesinlikle satma kararı aldım.Bunları neden yazdım bu makinalar 2 3 senede bir fan motoru fan musuru termostat vs sıkıntı çıkarıyor aliexpress ten musuru 20 lira termostat i 20 lira fani 30 liradan temin edebilirsiniz alin elinizin altında bulunsun benim gibi rezil olmayın tekelciligin elinde boşu boşuna kendinizi sinir küpü etmeyin.bu ürünlerin resimleri aşağıda paylaşıyorum maksat bu ürünler neye benziyor görün çünkü internette bu ürünler hep tepeden çekilme ve bir şeye benzemiyor.
    Ha derseniz neden sponsorumuzdan temin etmediniz diye fiyatlar arası fark söz konusu olduğu için.

-------------
    Live to Ride , Ride To Live

Tuğrul Baylan
    Piping Designer
     Kawasaki Vulcan 800/Vn800
     İstanbul - Kartal (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    20
    Yusuf Efdal ALPER kardeşim; böyle sorunlar elbette olacaktır. En nihayetinde, bu segmentin en iyisi olsa da Çin malı makinelerimiz var. Bu tarz sorunların olması elbette normaldir. Her partiden çıkan ürün bir önceki partiden farklı olabilir. Ama bu seni makineden soğutmamalı bence. Bu bir makine ve bozulmayan bir makineyi henüz üretmediler.

Bu sezon sonuna doğru Güney Ege Turuna çıktığımda aynı sorunla karşılaştım. Akşama kadar İzmir'in neredeyse heryerine, her parçacısına uğramama rağmen yine de Radyatör fanını bulamadım. Akşam oldu fakat yılmadım. Turuma fansız bir şekilde devam ettim ve tamamladım. Tur bittikten birkaç hafta sonra ise fan siparişi verip satın aldım.

Demirtaş Motosiklet'ten siparişimi verdim. Sağolsun arkadaşlar epey ilgililerdi. Daytona 250 CC Radyatör fanı istiyorum dediğimde "Aaa tamam abi hemen gönderiyoruz" demediler. Farklı modeller olduğundan, herhangi bir yanlışlığa sebebiyet vermemek amacıyla üzerinden ölçü almamı istediler. En nihayetinde de fan doğru bir şekilde teslim edildi ve kendim montajını gerçekleştirdim.

Sponsorumuz bana bunu 140 TL'ye gönderdi. Belki de sen bunu dışarıdan yarı fiyata aldın ve bu tür sorunla karşı karşıya kaldın. Bir de şu açıdan düşün. Sattın makineni diyelim. Gittin Japon marka bir makine aldın. Fiyatları Regal Raptor'dan ucuz olacak mı zannediyorsun? Mesela bende Kawasaki Vulcan 800 var. Radyatör fanı bozulmuş olsa bugün cebimden çıkacak para 300 TL olacaktır.

Motosiklet işi keyif işi. Ama ekonomik bir keyif değil malesef. Ve tüm sorunlarımızın çözümü maddi olanaklarla sağlanıyor. O yüzden de büyüklerimizin sıkça söylediği bir söz geldi aklıma: "Ucuzun illeti, pahalının hikmeti vardır."

Sevgiler.

tb

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)