Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 11 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Bodrumdan

Hybrid View

Uğur Güler
    ULAŞIM
     Yamaha XVS 1300A MIDNIGHTSTAR
     İstanbul Bağcılar (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    9,015
    Beğenilmiş
    2,222
    Aramıza tekrar hoşgeldin
    Dilerim kısa zamanda yol arkadaşına kavuşur ve güzel yollar senin olur.
    Aklından geçen markayı yazmamışsın. Regalraptor düşünürsen eğer sponsorumuz MOTOSİKLETÇİM YÜKSEL abi bizim gruba özel 2015 indirimleri uyguluyo, değerlendirmen için kısa bi zaman var. Ama 2.eldede forum üyeleri arkadaşların tanıdık bildik temiz makinaları var onlarıda değerlendirebilirsin.
    Burası gerçekten sıcak samimi dosthane bi havası olan ortam. Sonuçta hepimiz motosiklet kullanıcısıyız fakat bununla birlikte dostluk yardımlaşma dayanışma vs. olgularımızıda burda herdaim taze tutmayı başarmaya gayret gösteriyoruz. Büyüğüyle küçüğüyle saygı sevgi olduğu müddetçe bu olgulardanda herkes nasiplenir diye ümidimizi yitirmemeliyiz. Türkiyenin biçok yerinde bu foruma üye olan belki birgün kapımızın çalınacağı yada kapısını çalacağımız eski ve yeni dostlara selam olsun.
    Tekrar hayırlı holsun.
    HOŞGELDİN...

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Merhaba Ozan Bodrum'dan aramıza hoş geldin inşallah kısa sürede gönlündeki makinaya kavuşursun

Süleyman Bal
    Emekli
     Yamaha dragstar 650 sport
     İstanbul
    Beğenmiş
    7,062
    Beğenilmiş
    1,043
    selamlar Ozan, aramıza hoş geldin

Ozan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ozan Dinçkal
    Teknosa
     Regal Raptor Spyder 250
     Muğla - Bodrum
    Beğenmiş
    56
    Beğenilmiş
    80
    Alıntı bypale Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aramıza tekrar hoşgeldin
    Dilerim kısa zamanda yol arkadaşına kavuşur ve güzel yollar senin olur.
    Aklından geçen markayı yazmamışsın. Regalraptor düşünürsen eğer sponsorumuz MOTOSİKLETÇİM YÜKSEL abi bizim gruba özel 2015 indirimleri uyguluyo, değerlendirmen için kısa bi zaman var. Ama 2.eldede forum üyeleri arkadaşların tanıdık bildik temiz makinaları var onlarıda değerlendirebilirsin.
    Burası gerçekten sıcak samimi dosthane bi havası olan ortam. Sonuçta hepimiz motosiklet kullanıcısıyız fakat bununla birlikte dostluk yardımlaşma dayanışma vs. olgularımızıda burda herdaim taze tutmayı başarmaya gayret gösteriyoruz. Büyüğüyle küçüğüyle saygı sevgi olduğu müddetçe bu olgulardanda herkes nasiplenir diye ümidimizi yitirmemeliyiz. Türkiyenin biçok yerinde bu foruma üye olan belki birgün kapımızın çalınacağı yada kapısını çalacağımız eski ve yeni dostlara selam olsun.
    Tekrar hayırlı holsun.
    HOŞGELDİN...
    yazdiklarin ve temennin icin tskler... yillar once kanuni seyhan 250 vardi onla adim attim bu aralarda ilk karsilastigim kuba superlight 200 oldu sekil olarakta hos...ama hic olmazsa cift silindir bi motor arayisina girdim...1 hafta once 97 model honda rebel buldum.ama 74bin km olmasi gozumu korkuttu...rr250cc modellerine gozum takildi etkilemedi diemem.sifir yada ikinci ellere bakiyorum...ikinci ellerde grup uyeleri ve referansla alabilirim die dusunuyorum...bildiginiz onereceginiz varmi?

GökhanMüezzinoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gökhan Müezzinoğlu
    Muhasebe
     Honda Shadow Ace Deluxe 750
     İstanbul - Kartal (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    46
    Beğenilmiş
    54
    Alıntı old_crab Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yazdiklarin ve temennin icin tskler... yillar once kanuni seyhan 250 vardi onla adim attim bu aralarda ilk karsilastigim kuba superlight 200 oldu sekil olarakta hos...ama hic olmazsa cift silindir bi motor arayisina girdim...1 hafta once 97 model honda rebel buldum.ama 74bin km olmasi gozumu korkuttu...rr250cc modellerine gozum takildi etkilemedi diemem.sifir yada ikinci ellere bakiyorum...ikinci ellerde grup uyeleri ve referansla alabilirim die dusunuyorum...bildiginiz onereceginiz varmi?
    Aramıza hoşgeldin Ozan. Bütçen nedir bilemiyorum ama Daytona mı, Spyder mı düşünüyorsun. 250 lik veya 350 lik arasında fiyat ve persormans açısından farklar var. Benim Datyona da dahil referans olabileceğimiz satılık temiz makinalar mevcut.

Ozan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ozan Dinçkal
    Teknosa
     Regal Raptor Spyder 250
     Muğla - Bodrum
    Beğenmiş
    56
    Beğenilmiş
    80
    Alıntı darkviper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aramıza hoşgeldin Ozan. Bütçen nedir bilemiyorum ama Daytona mı, Spyder mı düşünüyorsun. 250 lik veya 350 lik arasında fiyat ve persormans açısından farklar var. Benim Datyona da dahil referans olabileceğimiz satılık temiz makinalar mevcut.
    Daytona dusunuyorum. 250 ve uzeri olmasi tercihimdir.fiyat olarakta .6-7 civarı bakiyorum

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Uğur Güler
    ULAŞIM
     Yamaha XVS 1300A MIDNIGHTSTAR
     İstanbul Bağcılar (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    9,015
    Beğenilmiş
    2,222
    Alıntı old_crab Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Önerim; dışardan bir makinaya bakmak yerine.forumdan arkadaşların makinalarına bak önce. Fiyat model güç sana kalıyo. Aklına yatan hangisi varsa sahibiyle görüş. Böle bi toplulukta git şunun makinasını al dememiz etik olmaz. Diğerlerine haksızlık olmuş olur. Sende dahil bir parçanın bütünlüğü için varız sonuçta..
    Gönlünden geçene kısa zamanda kavuşursun inşallah. Hayırlısı neyse o olsun.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)