Alıntı bypale Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Aramıza tekrar hoşgeldin
Dilerim kısa zamanda yol arkadaşına kavuşur ve güzel yollar senin olur.
Aklından geçen markayı yazmamışsın. Regalraptor düşünürsen eğer sponsorumuz MOTOSİKLETÇİM YÜKSEL abi bizim gruba özel 2015 indirimleri uyguluyo, değerlendirmen için kısa bi zaman var. Ama 2.eldede forum üyeleri arkadaşların tanıdık bildik temiz makinaları var onlarıda değerlendirebilirsin.
Burası gerçekten sıcak samimi dosthane bi havası olan ortam. Sonuçta hepimiz motosiklet kullanıcısıyız fakat bununla birlikte dostluk yardımlaşma dayanışma vs. olgularımızıda burda herdaim taze tutmayı başarmaya gayret gösteriyoruz. Büyüğüyle küçüğüyle saygı sevgi olduğu müddetçe bu olgulardanda herkes nasiplenir diye ümidimizi yitirmemeliyiz. Türkiyenin biçok yerinde bu foruma üye olan belki birgün kapımızın çalınacağı yada kapısını çalacağımız eski ve yeni dostlara selam olsun.
Tekrar hayırlı holsun.
HOŞGELDİN...
yazdiklarin ve temennin icin tskler... yillar once kanuni seyhan 250 vardi onla adim attim bu aralarda ilk karsilastigim kuba superlight 200 oldu sekil olarakta hos...ama hic olmazsa cift silindir bi motor arayisina girdim...1 hafta once 97 model honda rebel buldum.ama 74bin km olmasi gozumu korkuttu...rr250cc modellerine gozum takildi etkilemedi diemem.sifir yada ikinci ellere bakiyorum...ikinci ellerde grup uyeleri ve referansla alabilirim die dusunuyorum...bildiginiz onereceginiz varmi?