bendede shark raw var ve 2-3- hafta once intercom aldım.. basit bir şekilde monte edebiliyorsunuz. yerleri mevcut içinde cırt cırtları söktünüzmü mevcut yerleri görebilirsin.
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
RR Daytona 250e 6c Beyaz
İstanbul-Avcılar (Avrupa Yakası)
A Rh (+)bendede shark raw var ve 2-3- hafta once intercom aldım.. basit bir şekilde monte edebiliyorsunuz. yerleri mevcut içinde cırt cırtları söktünüzmü mevcut yerleri görebilirsin.
Gitti kuzucuk..
İstanbul - Göztepe (Anadolu Yakası)
0 Rh (+)İlk çıktığında, sanırım (Haziran 2015 ti) baktım, çok kullanışsız geldi dediğiniz gibi. Gözlüğü çıkaramıyorsunuz, güneşli havalarda napılır Allah bilir, gözlüğünü çıkarsanız bu sefer, sinek böcek toz toprak riski var..
Satıcı da saolsun ilgilenmeyince almamıştım.
Ederinden fazla değer, adamı soytarı eder...(Kertenkele)
Kawasaki VN900
İstanbul - Beylikdüzü (Avrupa Yakası)
A Rh (+)
RR Daytona 250e 6c Beyaz
İstanbul-Avcılar (Avrupa Yakası)
A Rh (+)ben 2 hafta önce zar zor vitrinden indirerek istedigim renk olmasada buldum ve aldim.. renk aslinda daha çok uydu sanki özellikle almişim gibi oldu..2saat kadar kullandim..
çok hafif bir kask.. eldivenlerle sadece gözlüğü çikarmaya çalişmak zor gibi geldi hatta ben cikaramadim.. komple maske ile kaldirmak daha mantikli fakat 2 el kullanmak zorundasiniz.. bunun dişinda konuyu açan arkadaşimin yazdiklarina katiliyorum ve bilerek aldim.. memnunum.. tek eksi yani çok pahali.. ama tarz ve değer : )
![]()
YOK
............
AB Rh (-)Ben de almak istiyorum bu kasktan cidden farklı duruyor. Full-face kasklar nedense chopper ya da cruiser ruhunu pek yansıtmıyor. Bu kask tam benlik. Acaba sahip olan abilerim hala memnunlar mı önerirler mi?![]()
HYOSUNG GV 250
İstanbul - Yenibosna (Avrupa yakası)
A Rh (-)ben 1.5 senedir kullaniyorum bana gore tek eksi yonu yagmurlu havalarda cami silememek.arti yonleri fazlasiyla mevcut.isterseniz icine kulaklik yerlestirebilirsin.yeri mevcut pahali ama onun sayesinde cok insan sana bakiyor tavsiye edilir.😈😈

Regal Raptor DD125-E
Antalya
B Rh (+)Goruntu acisindan gercekten cok guzel bir kaskmis
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kuba Superlight 200
İstanbul - Kadıköy (Anadolu Yakası)
A Rh (+)bu kaska kulaklık girişi için kulak içi kulaklığı değilde büyük kulaklık mı almak gerekiyor yerleştirmek için bilgisi olan var mı?
Kawasaki VN900
İstanbul - Beylikdüzü (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)