Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 4 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 4 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

Crime - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yusuf Efdal ALPER
    Ziraat Mühendisi / Web tasarımcı
     Ghost 350 cc
     Bursa
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    7

Motosiklet fan motoru (araba radyatör fani uyar mi)

Merhabalar çok fazla araba kurcalama şansım olmadığı için bu soruyu sormak istedim.Benim motorumun fan motoru bozuk bu yüzden uzun uzadıya kullanamıyorum daha önce orjinal parca diye sipariş ettiğim parca ne yazık ki fazlaca üzdü.simdi sorum su internette yaptığım bir takim araştırmalar sonucu reno için üretilmiş fan motorlarının bağlantı ayaklarının tahmini olarak bizim motorlarla uyumlu olduğunu düşünüyorum.şöyle bir ilan
    http://urun.gittigidiyor.com/otomobi...odel-192872437

Merak ettiğim konu su bu motor 12 v 100w lik bir sistem.aceba araba için geçerli olan bu motor bizim motorlar içinde geçerli olur mu bağlantı ayakları falan ayni olabilir mi uydurabilir mi yada arabalarda fan motorlarının daha farklı bir çalışma sistemi mevcut olabilir mi ? 100 w olması güçlü olduğunu gösterir diye tahmin ediyorum sağlam soğutma için iyi bir tercih olur mu ?
    -------------
    Live to Ride , Ride To Live

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,602
    Beğenilmiş
    7,102
    Merhaba Yusuf araba için olan fanların ebatları araba radyatör ebadına göre büyük olur bizim küçük radyatörün ebadına büyük gelir bence sanayiye uğrayıp parçacıdan fanın ebadına bakmadan alma 100 watt akım çekiyorsa akü onu kaldırmaz bizim makinalar 35 watt'a kadar kaldırabiliyor fazlası aküyü bitiriyor kabloları fazla dert etme bir elektirikçiye uğrarsın eski fanın fişini veya aynısını yeni fana takar

Coctailozer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

oktay özer özdemir
    Turizm resepsiyon şefi
     Regal Raptor DD 250E 9
     fethiye
    Beğenmiş
    70
    Beğenilmiş
    50
    dostum araç fanları hiç bir şekilde uymaz bizim radyatörlere. muadili ne olur henüz bilmiyorum ama bi bakıcam. kendini tanıtma bölümünde bahsetmiştim. asıl mesleğim olmasada oto elektrik bilgim ve ustalığım var yeterince. şuanda arkadaşımın yanında takılıyorum. o fan motorları boyut olarak fıskiye motorlarına benziyor ama fıskiye motorları dayanıksız. uzun süre çalışmaya dayanamaz. biraz havaların iyileşmesini bekliyorum. benim fan motorunada bakmam gerrekiyor. bakınca mutlaka bi çözüm bulurum ve forumda paylaşırım.

Coctailozer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

oktay özer özdemir
    Turizm resepsiyon şefi
     Regal Raptor DD 250E 9
     fethiye
    Beğenmiş
    70
    Beğenilmiş
    50
    dostum hiç uğraşma. al sana sıfırı. başın gözün ağrımasın rahat rahat kullan
    buyur burada

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bu Konu için Etiketler