| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Kawasaki Vulcan 800/Vn800
İstanbul - Kartal (Anadolu Yakası)
0 Rh (+)
Harley Davidson Sportster XL883L
İstanbul - Küçükçekmece (Avrupa Yakası)
AB Rh (+)
YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Tuğrul senin başlığa ekleme yaptım(gidişat öyle görünüyordu)
2015 Yılında yaptığınız vee 2016 yılında yapacağınız geziler
2016 yılında yapmayı planladığınız geziler ve rotaları buradan yazalım belki ortak bir rota oluşturur belki bir yerlerde karşılaşır muhabbet ederiz![]()
Regal Raptor DD250 2006 model
İzmir - Bayraklı
0 Rh (+)E bizede yazmak farz oldu.. Gerçi Tugrul kardeşimi utandırmak istemiyordum ama kaşındı..bayraklı-bornova Bornova - bayraklı bikere sürpriz için aliağa yaptık bi Urla o kadar
ama aliağa ve bornovayi saymazsak eylülden beri 4000 km yaptım Bornova bayraklı arasında
) (Bornova -bayraklı 7 km) kac kere gittigimi ben hesaplayamadim
Discovery Elite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Falcon Freedom 250
Istanbul-4 levent (Avrupa Yakasi)
A Rh (+)Ben tam 2015 raporunu yazayim derken, almanyada olmam dolayisiyla dayimla kudurarak bi almanya-italya plani kararlastirdik dun.Yarin cikiyoruz yola...
Motorlarimiz ise Honda Monkeydayim koleksiyoner 7 tane var elinde, yere yakin tirrr tirrr macera olacak...
Turkiyede ise 2015 raporum;
Istden cikis Tekirdag, saroz, canakkale, gokceada, biga, gonen, ayvalik, balikesir, altinova, candarli, dikili, didim, kusadasi, seferihisar, foca, cesme, urla, karaburun, bodrum, marmaris, gokova, kekova, dalyan, gocek, oludeniz, kabak vadisi(inmez dediler indirdim motoru) kelebekler vadisi, kas, kleopatra koyu, adrasan, olimpos, cirali, kemer, ankara, eskisehir, izmir, aliaga, manisa, balikesir, bursa, mudanya, istanbul...
4 ayda 6000km yaptim.her koy ve kamp yerinde checkin yaptim, yerleri tektek swarm ve google map den bakip detayli bir rehber yazi yazacagim![]()
Sent from my IRON using Tapatalk
Yamaha dragstar 650 sport
İstanbul
AB Rh (+)
Honda-Shadow 750
İstanbul - Gaziosmanpaşa (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Benim planım daha ufak:Marmara turu.Ama tura çıkacağım tarihin 3. veya 4. gününü Balıkesir festivaline denk getirmeyi planlıyorum.Eğer tarihlerimiz uyarsa beraber çıkarız yola.Çanakkaleyi bitirdikten sonra ben Balıkesir'e kaçarım.Oradan da Bursa'ya ve Eskişehir'e gitmeyi planlıyorum![]()
Harley Davidson Sportster XL883L
İstanbul - Küçükçekmece (Avrupa Yakası)
AB Rh (+)
Honda-Shadow 750
İstanbul - Gaziosmanpaşa (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)