Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 2 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu
Toplam 22 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,625
    Beğenilmiş
    7,107
    Alıntı ehuya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Teşekkür ederim celil hocam. Bu akü nikelajının yanında bir nikelajlı yer daha var içini açtım boş çıktı, bu normal midir? Motosiklet dünyasında yeni olduğumdan herşey soru işareti
    Normal diyebiliriz orası avadanlık , anahtar kutusu ama fabrika çoğu zaman içine koymuyor

M.T.
    SS
     Harley D.
     Ötüken
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Bugün motosikletimle tanışma günüydü. İlk kez yikadim ve koruma ürünleri uyguladim. Çok fazla foto cekemedim. Yerinden çıkmış hortum beni baya heyecanlandırdı ve foto çekmeyi ondan sonra unuttum. Şimdi forum sayesinde hortumun ne olduğunu öğrenince rahatladım. Temizlik öncesi ve sırasında çekilmiş bir kaç foto:

Önce deri koltuk temiZliği yapıldı. Temizlik malzemesi olarak amway lock apc ürününü kullandım

Sonra scholl concept skin leather uyguladim %50'lik uygulama fotosu. Ürün once parlak, edilmedikce doğal mat görünüm kazanıyor.

Sonra motosiklete kopuk yapan camsil sisesine koyduğum 1/10 sulandırılmış ph nötr atas autobella sıktım. Motor kısmına gösterge ve düğmelere sıkmadı m. Buraları nemli bezle sildim.

Lekeli yerlerde biraz datayli çalıştım:

Burada yerinden çıkan bir hortum bütün konsantrasyonumu bozdu foto çekmeyi unuttum.
    Aracı güzelce temizledikten sonra 1/6 ipa ile sildim. Metal yuzeylere ve lamba stop gösterge ekranına soft99 fusso coat uyguladim. Plastik yerlere soft99 tire wax uyguladim. Egsoza da meguiars all metal polish uygularken hava karardi, sırada araba da yikayacagimdan , krom parlatma işini erteledim. Gidon üstündeki düğmeler ve diğer hareketli parçalara da wd 40 sıktım. Neticeten motosikletimle ilk tanışmamız güzel ve acemice oldu ancak kullandığım malzemelerin finishinden memnun kaldım. Zamanla uygulama başlığı açarak, daha detaylı çalışmaları paylasacagim.

HTC One M8s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,625
    Beğenilmiş
    7,107
    Mehmet makina pırıl pırıl olmuş maşallah Allah kaza bela vermesin
    Bu arada bence işi ufaklık yapmış sen sahipleniyorsun

M.T.
    SS
     Harley D.
     Ötüken
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mehmet makina pırıl pırıl olmuş maşallah Allah kaza bela vermesin
    Bu arada bence işi ufaklık yapmış sen sahipleniyorsun
    Bıraksam bütün makineyi kızım yıkayacak. İyi bir detayci olarak yetistiriyorum onu. Ama aramızda anlaştık araba onun, motosiklet benim

HTC One M8s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

leonraptor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Han_zade
    Memur
     Regal Raptor Daytona DD 250 6c
     Amasya
    Beğenmiş
    33
    Beğenilmiş
    26
    Hoşgeldiniz aramıza sanki kendimi gördüm yaptıklarınızda ve anlattıklarınızda hayırlı olsun geçen sene aldım bu dőnemde almıştım ben de
    Pişman olmayacaksiniz bu şekilde baktigimiz için bize uzun yıllar hizmet ederler yazın artik tanışma firsatimiz olur umarım Samsunda bayağı arkadaş var ama forumdan biliyorum tanışma nasip olmadı
    Her gün, ilk gün gibi yaşamak, sahip olduğun şeylerin kıymetini bilmek, sağlığına şükretmek... Yaşamak her şeye rağmen güzel

leonraptor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Han_zade
    Memur
     Regal Raptor Daytona DD 250 6c
     Amasya
    Beğenmiş
    33
    Beğenilmiş
    26
    Sahip olduğunuz şeylerin kıymetini bilmemize sevindim benim gibi düşünen birini görmek güzel bizlerden az kaldı ben de oğluma öğreteceğim sahip olduğu şeylerin kıymetini bilmesini ama daha iki aylık;))
    Her gün, ilk gün gibi yaşamak, sahip olduğun şeylerin kıymetini bilmek, sağlığına şükretmek... Yaşamak her şeye rağmen güzel

Tuğrul Baylan
    Piping Designer
     Kawasaki Vulcan 800/Vn800
     İstanbul - Kartal (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    20
    Samsun'dan aramıza hoşgeldin. Forumda ve yollarda aktif olman dileği ile. Kazasız belasız kullanırsın inşallah.

Samsun'da epey arkadaşımız oldu. Onlardan şu sıralar ses yok ama burayı takip edersen onlarla birlikte buluşup, tecrübelerinizi paylaşıp hatta organize olabilirseniz Yönetim'in desteği ile Samsun İl Teşkilatı bile kurabilirsiniz.

Sevgiler.

tb

Aldora Özkan
    Tercüman,Organizasyon
     Regal raptor spyder 350
     Ankara - Çankaya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    7
    Ellerinize sağlık baba kız tertemiz ve pırıltılı bir şekilde temizlemissiniz. Kazasız belasız günlerde kullanmanız dileğiyle.

penguennoktanet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kerem
    Bilgisayar Mühendisi
     Spyder
     Samsun
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    7
    Merhabalar,

Samsun'dan 5 olduk herhalde Gürol Ofluoğlu (Atakum, Emekli), Caner Sağır (Atakum, Öğrenci), Sefa Şahin (Çarşamba), Burak Danacı (Satış Temsilcisi), Ben ve şimdide siz. Yok ya, 6 olmuşuz.

Bundan önce malesef bir araya gelemedik bir türlü. Kaç defa Gürol Abi balığa gittiğinde çayını içmeye gidelim dedik o da olmadı. İşin komiği Caner ile aynı fakültedeyiz, onunla da bir araya gelemedik. Bizi "çekip çevirecek" birileri lazım

Bu arada Samsun Motosiklet Klübü'nün facebook sayfası var. Milli Bayramlardaki şehir kortejlerini vs onlar olanlıyor ve oradan duyuruyorlar. Haberin olsun.

Kolay gelsin.
    Yrd. Doç. Dr. Kerem Erzurumlu
    RR Sypder 250 (DD250e-10)
    http://www.penguen.net

M.T.
    SS
     Harley D.
     Ötüken
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Alıntı penguennoktanet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhabalar,

Samsun'dan 5 olduk herhalde Gürol Ofluoğlu (Atakum, Emekli), Caner Sağır (Atakum, Öğrenci), Sefa Şahin (Çarşamba), Burak Danacı (Satış Temsilcisi), Ben ve şimdide siz. Yok ya, 6 olmuşuz.

Bundan önce malesef bir araya gelemedik bir türlü. Kaç defa Gürol Abi balığa gittiğinde çayını içmeye gidelim dedik o da olmadı. İşin komiği Caner ile aynı fakültedeyiz, onunla da bir araya gelemedik. Bizi "çekip çevirecek" birileri lazım

Bu arada Samsun Motosiklet Klübü'nün facebook sayfası var. Milli Bayramlardaki şehir kortejlerini vs onlar olanlıyor ve oradan duyuruyorlar. Haberin olsun.

Kolay gelsin.
    Facebook hesabımı kapatalı çok uzun zaman oldu. Facebook kullanıcılarının iç dünyalarını orantısızca ortaya koymalarından rahatsız oldum kapattım. Bir daha da dönmeyi düşünmüyorum Ama forumda yaza doğru organizasyon bilgisi verilirse katılırım. Şuan pek motosiklet tecrübem yok, ocak ayında ehliyet sınavına girene kadar caddelere çıkmıyorum, ara sokaklarda tin tin devam

Sayfa 2 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)