Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 1 Toplam 3 Sayfadan 123 SonuncuSonuncu
Toplam 22 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

Hang - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ekrem Dügeroğlu
    Öğrenci
     Daytona 250
     Zonguldak
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Zonguldak ve çevresi Merhabalar

Merhabalar ismim Ekrem Dügeroğlu
    bir extreme sporcu olarak snowboard kıyafetlerimi ve motosiklet koruyucu ekipmanlarımı çantaya doldurup 2. Motorum olacak olan,Zonguldak tan cıktım İstanbul a daytona 250mi almaya gidiyorum...zonguldak ta Üniversitedeyim BESYO(beden eğitimi ve Spor Yüksekokulu) bölümünde hem öğretmen hem öğrenciyim...
    Otobüste giderken forumu inceliyorum burdan da merhaba demek istedim motoru aldıktan sonra detaylı fotograflar ve bilgilendirme yapıcam heyecan zirve Zonguldak ve civarında olan arkadaşlar ses verirseniz sevinirim
    Konu Hang tarafından (28.December.2015 Saat 07:22 ) değiştirilmiştir.

Aldora Özkan
    Tercüman,Organizasyon
     Regal raptor spyder 350
     Ankara - Çankaya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    7
    Ekrem kardeşim şimdiden hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin. İçine sindire sindire binmeyi nasip etsin. Bende de heyecan dorukta bende bugün 10:30 itibari ile motoruma kavuşuyorum. Seni anlayabiliyorum. Anladığım kadarıyla sürerek gideceksin. Çok dikkatli olman konusunda herkes uyaricaktir zaten.bende de bir hatırlatayım dedim. Tekerin düz bassın. Yolun ve farın hep açık olsun kardeşim.

Süleyman Bal
    Emekli
     Yamaha dragstar 650 sport
     İstanbul
    Beğenmiş
    7,062
    Beğenilmiş
    1,043
    Merhaba Ekrem,
    Aramıza hoş geldin.
    Yeni motorun hayırlı olsun, kazasız belasız nice km.'ler dilerim.
    Zonguldak ve civarında formu takip eden ama aktif olarak katılmayan kişiler vardır. Umarım, senin bu adımınla onlarda katılım sağlarlar ve toplu sürüşler yaparsınız.

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,611
    Beğenilmiş
    7,105
    Merhaba Ekrem aramıza hoş geldin
    Yeni Daytona'n şimdiden hayırlı olsun güle güle kullan
    Motorla zonguldak'a döneceksin sanırım yerler ıslak ve puslu iken orjinal lastikler yeri hiç tutmaz çok dikkatlı ol kolay gelsin

FouL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Murat K.
    Fotoğrafçılık
     RR Daytona 250e 6c Beyaz
     İstanbul-Avcılar (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    11,660
    Beğenilmiş
    1,791
    Merheba Foruma Hoşgeldiniz.. yeni chopperiniz şimdiden hayirli uğurlu olsun.. fotoğraflarınızı bekliyoruz : )

Ekrem Dügeroğlu
    Öğrenci
     Daytona 250
     Zonguldak
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Motoru aldık bugün 2500 km de sabah çalışmadı uzun süre yattığın dan olabilir mi.sonra bujileri değişti çalıştı...
    İstanbuldan düzceye geldik neyse yolda bi arabalı arkadaş giderken beni gördü ondada aynı motor varmış :-) tesislerde durduk sohbet ettik onunla düzceye kadar araba ile eskortluk yaptı... Bende yeni oldugum için yolda eşlik etti...motorun ne yapmam gerektiğini anlattı sagolsun...düzceye geldik yağ akıtmaya başlamış motor durunca gördük...motorcuya götürdük baktı tahliye den atmış dedi...akşam oldu Zonguldak a gidemedim karanlık şuan o arkadaşın evinde kalıcam sabah yola cıkıcam...ilk başlangıçım böyle oldu ilginç... Sizce neden çalışmadı ve yag attı motor
    Hava filtresi tamamen yağ içinde kalmış temizleyip geri takıldı...uzun süre 4. Viteste gitmiştim yolda o olabilir mi vitesi farkedemedik

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    53,611
    Beğenilmiş
    7,105
    Ekrem tekrar hayırlı olsun yatan motorun bujileri oksitleme yapar ateşleme yapmaz motor çalışmaz bujileri değişince çalışdıysa sorun yok yağ akıtma olayı uzun yolda motorun altına sarkan tahliye hortumundan birkaç damla atar normaldir ama fazla atarsa keçeden kaçak olabilir kontrol etmek gerek yağ filitresinin içine yağ gelmeside normal tahliye hortumu önce filitreye giriyor sonra aşağı çıkış yapıyor

Ekrem Dügeroğlu
    Öğrenci
     Daytona 250
     Zonguldak
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Şuan da yağ akıtmıyor motor kesti...Yağ keçesine bakamadı motor şuanda garanti de oldugu için artık 3000 yada 4 bin bakımında gidince sorucam servise fakat Zonguldak ta servis yok düzceye ki servis te iptal olmuş.en yakın ankara gözüküyor celil abi ankara da hangi servise gidilir aceba birde kitapçıkta 3000 bakımı gözüküyor onada gitmem lazım değil mi?

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    53,611
    Beğenilmiş
    7,105
    Alıntı Hang Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şuan da yağ akıtmıyor motor kesti...Yağ keçesine bakamadı motor şuanda garanti de oldugu için artık 3000 yada 4 bin bakımında gidince sorucam servise fakat Zonguldak ta servis yok düzceye ki servis te iptal olmuş.en yakın ankara gözüküyor celil abi ankara da hangi servise gidilir aceba birde kitapçıkta 3000 bakımı gözüküyor onada gitmem lazım değil mi?
    İlk bakım 1000 km sonra her 2000 km de bir periodik bakım var bakımları zamanında yaptırıp garanti kitabına işletip kaşeletmen gerek yoksa garantiden çıkar Ankara'da 2 yetkili servis var ama pek memnun değillerdi ama garanti için idare edeceksin artık bölgedeki arkadaşlar konuyu görünce dönüş yapar
    Yetkili servis listesi : http://www.motorland.com.tr/ianadolu.htm

Aldora Özkan
    Tercüman,Organizasyon
     Regal raptor spyder 350
     Ankara - Çankaya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    7
    Alıntı Hang Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardeşim tekrardan hayırlı olsun. Diyorum ve dikkatli gitmen konusunda yeniden bir hatırlatma yapmak istiyorum.
    Ankarada ..... motor var yetkili servis ötekini bilmiyorum ama ogreniriz sıkıntı degil . Ankara gelmeden haber ver bende tanıdıklarım danışayım belki seni karşılarım burda yada karşılayacak birilerini bulmaya çalışırım.

Edit : Celil
    (Foruma sponsor olmayan RR servislerin bayilerin ismini adresini telefonunu açık ekrandan vermiyoruz gerekirse özel mesaj olarak yazabilirsiniz)

Sayfa 1 Toplam 3 Sayfadan 123 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)