Daha öncede dediğim gibi spyder almak istiyordum can ciğer bi arkadaşıma bahsettim oda gitti hemen asya ghost350 aldı
Motora oturdum baktım inceledim güzel ama malum kafamda spyder var
Çoğunlukta işe gitmek için şehir içi kullanacağım pazar yerleri denetim personeliyim sürekli şehir içi geziyorum yazında izin günlerimde şehir dışı yada uzun yol gezmesi yapmayı planlıyorum
Arkadaşımın dediğine göre daha önce spyder kullanmış çok yorar seni dönüşü zordur uzun yoldada yorulursun alma daytona al dedi bende spyderın hastasıyım malum duruşu görünüşü beni cezbediyor ama aldıktan sonra beğenmedim deyip değiştirme şansım olmayacak daha önce uzun zaman kanuni merlin s maxi scooter kullandım bi ara 125cc mondial grumble kullandım ve tahmini 2 seneye yakındır motora hiç binmedim 1.87 boy 134 kiloyum (tabiki bi 30 kilo vermeyi planlıyorum ilerleyen zamanlarda) ne yapmalıyım çok kararsız kaldım T gidon seviyorum daytonada alsam T gidona çeviririm ama dediğim gibi acayip bi ikilemde kaldım çıldırmak üzereyim birde hep bot giymeyi severim bot vites pedalının altına ayağımı koyarken vites değiştirmek için biraz dar kaldı asya ghost da. RR larda kol yukarı kaldırılıyormu? ayarlımı? yoksa ona alışmammı gerekiyor
Forumda çok konu okudum baktım herkes dönüşlerden bahsesiyor ama kimse detaylı kullanıcı olarak bahsetmemiş yada ben bulamadım sizce ne yapmalıyım spyder yorucudur mantığıyla gidip daytonamı almalıyım yoksa bunlar hurafe diyip spyder alma fikrimden vazgeçmemeliyim mi lütfen yardım edin kaç gündür beynim patladı bunu araştırıp düşünmekten
Not : Yılbaşından sonraki ilk hafta yada 2. Hafta alma niyetim var sadece bankadan kredi çekmem gerekiyor bu yüzden çok kafam karıştı ve tedirginim kusura bakmayın![]()

Ghost 350 DD350E-6C
Denizli
A Rh (+)
) ne yapmalıyım çok kararsız kaldım T gidon seviyorum daytonada alsam T gidona çeviririm ama dediğim gibi acayip bi ikilemde kaldım çıldırmak üzereyim birde hep bot giymeyi severim bot vites pedalının altına ayağımı koyarken vites değiştirmek için biraz dar kaldı asya ghost da. RR larda kol yukarı kaldırılıyormu? ayarlımı? yoksa ona alışmammı gerekiyor