Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 1 Toplam 6 Sayfadan 123 ... SonuncuSonuncu
Toplam 54 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Fatal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Mustafa SARAÇ
    Elektrik - Elektronik
     Ghost 350 DD350E-6C
     Denizli
    Beğenmiş
    90
    Beğenilmiş
    79

Unhappy Kafam çok karıştı acil yardım edin arkadaşlar lüften

Daha öncede dediğim gibi spyder almak istiyordum can ciğer bi arkadaşıma bahsettim oda gitti hemen asya ghost350 aldı
    Motora oturdum baktım inceledim güzel ama malum kafamda spyder var
    Çoğunlukta işe gitmek için şehir içi kullanacağım pazar yerleri denetim personeliyim sürekli şehir içi geziyorum yazında izin günlerimde şehir dışı yada uzun yol gezmesi yapmayı planlıyorum
    Arkadaşımın dediğine göre daha önce spyder kullanmış çok yorar seni dönüşü zordur uzun yoldada yorulursun alma daytona al dedi bende spyderın hastasıyım malum duruşu görünüşü beni cezbediyor ama aldıktan sonra beğenmedim deyip değiştirme şansım olmayacak daha önce uzun zaman kanuni merlin s maxi scooter kullandım bi ara 125cc mondial grumble kullandım ve tahmini 2 seneye yakındır motora hiç binmedim 1.87 boy 134 kiloyum (tabiki bi 30 kilo vermeyi planlıyorum ilerleyen zamanlarda ) ne yapmalıyım çok kararsız kaldım T gidon seviyorum daytonada alsam T gidona çeviririm ama dediğim gibi acayip bi ikilemde kaldım çıldırmak üzereyim birde hep bot giymeyi severim bot vites pedalının altına ayağımı koyarken vites değiştirmek için biraz dar kaldı asya ghost da. RR larda kol yukarı kaldırılıyormu? ayarlımı? yoksa ona alışmammı gerekiyor
    Forumda çok konu okudum baktım herkes dönüşlerden bahsesiyor ama kimse detaylı kullanıcı olarak bahsetmemiş yada ben bulamadım sizce ne yapmalıyım spyder yorucudur mantığıyla gidip daytonamı almalıyım yoksa bunlar hurafe diyip spyder alma fikrimden vazgeçmemeliyim mi lütfen yardım edin kaç gündür beynim patladı bunu araştırıp düşünmekten

Not : Yılbaşından sonraki ilk hafta yada 2. Hafta alma niyetim var sadece bankadan kredi çekmem gerekiyor bu yüzden çok kafam karıştı ve tedirginim kusura bakmayın
    Konu Fatal tarafından (28.December.2015 Saat 16:32 ) değiştirilmiştir.
    Love & Respect

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,602
    Beğenilmiş
    7,102
    Merhaba Mustafa Spyder trafikte biraz daha yorucudur fakat biz istanbul trafiğinde spyder ile fıldır fıldır gezip tadını alıyorken sen denizli trafiğindemi zorlanıcaksın bence gönlündeki makinayı al keyifle bin gülü seven azcık dikenine katlanır

Mustafa SARAÇ
    Elektrik - Elektronik
     Ghost 350 DD350E-6C
     Denizli
    Beğenmiş
    90
    Beğenilmiş
    79
    Uzun yolda açıdan dolayı gidon titremesi yada yalpamala yapıyormu ?
    Denizlide bir spydercı arkadaşla konuştum akşam gidip inceleyeceğim 250cc spyder sahibi satmak istiyormuş ben 350 düşünüyordum 250 cc yi 350 ye dönüştürmek mümkünmü gömlek piston değiştirsem yetermi 350 cc olması için

Celil abi allah razı olsun yüreğime su serptin kafam o kadar rahatki şu anda spyder konusunda devam diyorum o zaman
    Peki abi pedal konusunda ne diyosun ?
    Love & Respect

Umut Soydaner
    Öğrenci
     Regal Raptor 250 CC Daytona
     İstanbul - Fatih (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    430
    Beğenilmiş
    217
    bence gönlünden geçen motoru al. Motorunu sevdiğin zaman ne yorgunluk seni düşündürecek ne de trafikte rahat etmemen. makinan şimdiden hayırlı olsun

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,602
    Beğenilmiş
    7,102
    Uzun yolda spyder çok rahattır yola yapışır gidonda titreme yok tadı uzun yolda çıkar
    250 cc 350cc ye dönmüyor ustalar gömlek bağlantılarının yeri tutmuyor diyor
    vites pedalının ayarı var bota göre ayar yapabilirsin

Mustafa SARAÇ
    Elektrik - Elektronik
     Ghost 350 DD350E-6C
     Denizli
    Beğenmiş
    90
    Beğenilmiş
    79
    Çok teşekkür ediyorum hepinize kafam çok rahat şu anda olsun madem 350 cc olmuyor 250cc de yeter bana yılbaşından sonra inş hayırlı olsun der alırım spyderımı
    Love & Respect

FouL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Murat K.
    Fotoğrafçılık
     RR Daytona 250e 6c Beyaz
     İstanbul-Avcılar (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    11,660
    Beğenilmiş
    1,791
    üstadim pek bilgim yok fakat mantıken .. 134 kiloyum demissin 250 den ote 350cc alman daha mantikli değil mi almışken... çekişi daha iyidir 350cc nin yani ileriki zamanlarda artçi ile yolculuk yapmak isterseniz çekişi zor olur 250cc'de..

İbrahim Yılmaz
    Tekniker
     Regal Raptor DD250 2006 model
     İzmir - Bayraklı
    Beğenmiş
    43
    Beğenilmiş
    9
    S.a. cumleten öncelikle yeni alacaginiz motor hayırlısı olur inşallah konu değiştirip kafa karıştırmak istemem ama spyder 350 demistin hocam ben Celil abiye katılıyorum gönlündeki makinayı almasan aklının bi köşesinde hep kalacak ama kiloyla ilgili veya çekişle ilgili kaygıların varsa o paraya japon virago 535 de düşünebilirsiniz veya en 500 ler var ve oldukça güçlü makineler dusunebilirsin bence ve 350 spyder fiyatına bulursun çok rahat fakat tabiki bende içine sinen makinayı al derim en başta

Discovery Elite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aldora Özkan
    Tercüman,Organizasyon
     Regal raptor spyder 350
     Ankara - Çankaya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    7
    Alıntı Fatal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Daha öncede dediğim gibi spyder almak istiyordum can ciğer bi arkadaşıma bahsettim oda gitti hemen asya ghost350 aldı
    Motora oturdum baktım inceledim güzel ama malum kafamda spyder var
    Çoğunlukta işe gitmek için şehir içi kullanacağım pazar yerleri denetim personeliyim sürekli şehir içi geziyorum yazında izin günlerimde şehir dışı yada uzun yol gezmesi yapmayı planlıyorum
    Arkadaşımın dediğine göre daha önce spyder kullanmış çok yorar seni dönüşü zordur uzun yoldada yorulursun alma daytona al dedi bende spyderın hastasıyım malum duruşu görünüşü beni cezbediyor ama aldıktan sonra beğenmedim deyip değiştirme şansım olmayacak daha önce uzun zaman kanuni merlin s maxi scooter kullandım bi ara 125cc mondial grumble kullandım ve tahmini 2 seneye yakındır motora hiç binmedim 1.87 boy 134 kiloyum (tabiki bi 30 kilo vermeyi planlıyorum ilerleyen zamanlarda ) ne yapmalıyım çok kararsız kaldım T gidon seviyorum daytonada alsam T gidona çeviririm ama dediğim gibi acayip bi ikilemde kaldım çıldırmak üzereyim birde hep bot giymeyi severim bot vites pedalının altına ayağımı koyarken vites değiştirmek için biraz dar kaldı asya ghost da. RR larda kol yukarı kaldırılıyormu? ayarlımı? yoksa ona alışmammı gerekiyor
    Forumda çok konu okudum baktım herkes dönüşlerden bahsesiyor ama kimse detaylı kullanıcı olarak bahsetmemiş yada ben bulamadım sizce ne yapmalıyım spyder yorucudur mantığıyla gidip daytonamı almalıyım yoksa bunlar hurafe diyip spyder alma fikrimden vazgeçmemeliyim mi lütfen yardım edin kaç gündür beynim patladı bunu araştırıp düşünmekten

Not : Yılbaşından sonraki ilk hafta yada 2. Hafta alma niyetim var sadece bankadan kredi çekmem gerekiyor bu yüzden çok kafam karıştı ve tedirginim kusura bakmayın

Kardeşim ne alırsan al ama senin istediğin ve içine sinen makina olsun başkalarını dinleme. Daha bugün 350 cc spyder aldım buzlu yollarda ankara trafiğinde hemde iş çıkışında binlerce aracın arasında gezdim ne yoruldum nede dönüşlerde sıkıntı çektim ve aydır motora binmiyordum. Ben anladım sende benim gibi spyder aşığı birisisin bu yüzden kendine bahane bulma daytona alırsan her spyder gördüğünde için gidecek festivallerde spyder ların yanında fotoğraf cektireceksin falan . O yüzden sen içindeki o hissiyata güven derim

Mustafa SARAÇ
    Elektrik - Elektronik
     Ghost 350 DD350E-6C
     Denizli
    Beğenmiş
    90
    Beğenilmiş
    79
    Herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum 250 lik bulmuştum denizlide daha ilk sahibinden 6500 kmde 7500 anlaştık ama arkadaşımdaki ghost 350nin sesi görüntüsü tahrik etti baktımki 250 nin sesine göre bariz fark ediliyor ikiside açık egzozlu bende kesinlikle 350 cc lik almalıyım dedim

Alıntı 2_rock Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardeşim ne alırsan al ama senin istediğin ve içine sinen makina olsun başkalarını dinleme. Daha bugün 350 cc spyder aldım buzlu yollarda ankara trafiğinde hemde iş çıkışında binlerce aracın arasında gezdim ne yoruldum nede dönüşlerde sıkıntı çektim ve aydır motora binmiyordum. Ben anladım sende benim gibi spyder aşığı birisisin bu yüzden kendine bahane bulma daytona alırsan her spyder gördüğünde için gidecek festivallerde spyder ların yanında fotoğraf cektireceksin falan . O yüzden sen içindeki o hissiyata güven derim
    valla aynı görüşteyim hocam haklısın ama bi yandanda ghostun siyah beyaz görüntüsüde cazip geldi krom pek yoktu dedim madem siyah ve krom ağırlıklı spyderdan daha hoşgeldi gözüme neden ilerde komple parçalayıp kafama göre denk değiştirmiyim sonuçta parçalamak basit tek uğraştıracak kısım motoru siyaha boyamak olucak ama onunda üstesinden gelirim evelallah bakalım hayırlısı diyelim

arkadaşlar izmir gaziemir de oturan yada yakın olan bir arkadaşımız varmı orda 350 lik bir spyder var gitmeden önce baktırsa arkadaş temizse öyle gitsem izmire kadar bu mümkünmü acaba
    Love & Respect

Sayfa 1 Toplam 6 Sayfadan 123 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)