Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 54 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konulanmış Görüntüleme

Fatal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Mustafa SARAÇ
    Elektrik - Elektronik
     Ghost 350 DD350E-6C
     Denizli
    Beğenmiş
    90
    Beğenilmiş
    79
    Alıntı FouL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    üstadim pek bilgim yok fakat mantıken .. 134 kiloyum demissin 250 den ote 350cc alman daha mantikli değil mi almışken... çekişi daha iyidir 350cc nin yani ileriki zamanlarda artçi ile yolculuk yapmak isterseniz çekişi zor olur 250cc'de..
    mantıklı ama denizlide 350 lik olmayınca öyle düşünmüştüm gönlüm 350den yana seside bariz fark ediliyor ama dediğim gibi izmirde baktırabilecek bir arkadaş varsa oraya gitmeden olabilir

Alıntı ibrahimyılmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    S.a. cumleten öncelikle yeni alacaginiz motor hayırlısı olur inşallah konu değiştirip kafa karıştırmak istemem ama spyder 350 demistin hocam ben Celil abiye katılıyorum gönlündeki makinayı almasan aklının bi köşesinde hep kalacak ama kiloyla ilgili veya çekişle ilgili kaygıların varsa o paraya japon virago 535 de düşünebilirsiniz veya en 500 ler var ve oldukça güçlü makineler dusunebilirsin bence ve 350 spyder fiyatına bulursun çok rahat fakat tabiki bende içine sinen makinayı al derim en başta

Discovery Elite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Hocam şu anda 7500 tl ye HD var desen gözüm görmüyor ne yazıkki o kadar bağlandım RR a teşekkürler genede tavsiyen için
    Konu Fatal tarafından (28.December.2015 Saat 22:52 ) değiştirilmiştir.
    Love & Respect

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)