Valla haklısın aldora gülüp geçiyorum artık![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Ghost 350 DD350E-6C
Denizli
A Rh (+)Valla haklısın aldora gülüp geçiyorum artık![]()
Love & Respect
Yamaha XVS 1300A MIDNIGHTSTAR
İstanbul Bağcılar (Avrupa Yakası)
A Rh (+)İnşallah mustafa. Bende ve eminim forumdaki tüm üyeler bigün biryerde buluşmayı çok isityordur.
Sana birde tavsiyede bulunıyım. Yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin artık. İnşallah yarın makinana en kısa zamnda kavuşursun. Forumdada bütün sıkıntılarına sorun ve sorularına cevap buldun dahada birbirimizden öğrenecek çok şey var diye düşünüyorum. Ve artık yazışmalarına tek konu üzerinden devam edersen bundan sonra senin ve senden sonrakilerin sitede bu tarz soru sorun ve sıkıntılarınada faydalı bi adım atmış olursun. Tabi bu hiç konu açma demek değil. Sadece açtığın konularda yazımlarını çok iyi takip ediyorum. Bi kısmı aynı kapıya çıkıyo. Ve kafam karıştı.Yazdıklarımızı açtığımız konuları üyeler. üye olucaklar. Misafirlerde dahil olmak üzere bir çok kişi takip ediyo. Bu esastırki sorduğumuz sorulara verilen cevapların hepsinin faydalı olduğuna inanarak yola çıkarsak. Uzayan muhabbetlerin bizden sonra okuyacak kişilere avantaj değil dezavantaj olduğunu düşünmemizde gerekli. Bu yolda dewam edersek inanıyorumki fayda bulduğumuz kadar faydalıda olmuş oluruz.* Konu başlıklarından, uzak yazımlardan tekrar konuya ne kadar kısa geçişler yaparsak RaptorRiders'ın herbireyi olarak kişi kurum ve kuruluşların bizlere olan ilgisi ve sempatisinide kazanmış oluruz. .
Yarın güzel haberlerinle güzel fotolarınıda bekliyoruz inşallah kardeşim.
Alper başkanın dediği gibi.
RaptorRiders bir çığ gibi büyümeye devam ediyor.![]()

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Uğur çok güzel açıklamış bende bir süredir takip ediyordum ama heyacanınızı kırmak istemedim bundan sonra konuları tek başlıkta , muhabbetlerinizi online geyik başlığında yaparsanız daha güzel olucak![]()
Not: Başlıktaki konu dışı muhabbetleri daha sonra okuyacak arkadaşlar için siliyorum![]()
Ghost 350 DD350E-6C
Denizli
A Rh (+)Tabiki anladı teşekkürler![]()
Love & Respect
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)