Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 12 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

V.G.33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Veli Gayretli
    Memur
     Regal Raptor Daytona 250 White (2014)
     Hatay
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı tbaylan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Veli Hatay'dan aramıza hoşgeldin. Forumda ve yollarda aktif olman dileği ile. Mersin harika bir yerdir. Bu sene yapacağım Akdeniz turunda son nokta Mersin olacak. Dilerim gönlündeki makineyi alır, kazasız belasız kullanırsın inşallah.

Hikmet abiye katılıyorum. Her zaman dediğimi yine tekrar edeceğim. Tüm sorunlarımızın çözümü genellikle maddi kaynaklıdır. Kaynağı çoğaltabilirim, yükseltebilirim diyorsan 350cc yerine daha yüksek cc makinelere bakmanda fayda var şahsımca. Benim mantığıma göre 250 cc'den inip 350 cc'ye binmek biraz tuhaf. Tabii yine de saygı duymak lazım.

Sevgiler.

tb
    teşekkürler buyur beklerim. Bende akdenizden başlayıp egeyi komple gezip son durak istanbul olmak üzere bi gezi planı yaptım yaz için. Yani en fazla 350 lik Daytona parasını verebilirim daha yüksek cc li motora oda 2. El almak düşüyor peki 2. El daha yüksek cc li fazla sorun yaşamayacağım bi motor öneriniz varmı? Yani dragstar 650 lik düşündüm şimdi tüm parayı oraya bağlarsam beni ekipman vs motorun diğer ihtiyaçları yönünden sıkıntıya sokacaktır yani şuan için en fazla 15.000 TL verebilirim bi motora 2. El olursa 12.500 TL yi gözden çıkarıp geri kalanıda motora ekipmana va harcarım diye düşünüyorum.
    Alkol olmayan bir bedende rutine dönüşen kısaca herşey..
    Forever Drum!

Aldora Özkan
    Tercüman,Organizasyon
     Regal raptor spyder 350
     Ankara - Çankaya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    7
    Alıntı V.G.33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    teşekkürler buyur beklerim. Bende akdenizden başlayıp egeyi komple gezip son durak istanbul olmak üzere bi gezi planı yaptım yaz için. Yani en fazla 350 lik Daytona parasını verebilirim daha yüksek cc li motora oda 2. El almak düşüyor peki 2. El daha yüksek cc li fazla sorun yaşamayacağım bi motor öneriniz varmı? Yani dragstar 650 lik düşündüm şimdi tüm parayı oraya bağlarsam beni ekipman vs motorun diğer ihtiyaçları yönünden sıkıntıya sokacaktır yani şuan için en fazla 15.000 TL verebilirim bi motora 2. El olursa 12.500 TL yi gözden çıkarıp geri kalanıda motora ekipmana va harcarım diye düşünüyorum.

Honda Shadow. Dragstar. Intruder. Gv 650 .marauder var o fiyat aralığında. Tercih meselesi tabiki .beğendikesin arasında karşılaştırma yap

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)