bankamatikten eft işlemi yapılmadığı için normal yatırmak istedim fakat not düşemediğim için işlemi iptal ettim acaba öyle yapsam olur mu ? yoksa pazartesi şubeden yapmam gerekicek ve oda ayın 11 i oluyor yardımcı olabilicek varmı ?
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |

YOK
İstanbul - Şişli (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)bankamatikten eft işlemi yapılmadığı için normal yatırmak istedim fakat not düşemediğim için işlemi iptal ettim acaba öyle yapsam olur mu ? yoksa pazartesi şubeden yapmam gerekicek ve oda ayın 11 i oluyor yardımcı olabilicek varmı ?

YOK
0 Rh (+)teşekkür ederim Başkanım pazartesi sabahtan halledicem..
RR Spyder 250
İstanbul - Esenler (Avrupa Yakası)
0 Rh (-)EFT yöntemi ile 3 adet için ödeme yapıldı, pazartesi günü hesaptan izlenebilir. Emeği geçenlere teşekkürler
Regal Raptor 150
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Serhat62 2 adet tshırt odeme yapıldı. Bır adet medıum bır adet large beden. Yalnız dün telefondan eft yaptım. Ama ödeme pazartesi yani 11 nisan da hesaba düşecek. Sorun olurmu?
D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Regal raptor spyder 250
İzmir-Bostanlı
0 Rh (+)Internet uzerınden yaptım odemeyı , yarın ısleme gecıcek . 1 adet L beden

YOK
0 Rh (+)Ödeme Yapıldı.
Regal raptor spyder 350
Ankara - Çankaya
B Rh (+)Günhan ROLLERROCHE adlı üyenin siparişi iptal edilecektir yönetimin bilgisine ...
Suzuki C800 İntruder
İstanbul-Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
B Rh (+)Günhan ROLLERROCHE adlı üyenin siparişi iptal edilmiştir listeden kaldırılmıştır
Daytona DD250
İzmir / Göztepe
A Rh (+)Ödeme yapıldı.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)