Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 91 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,695
    Beğenilmiş
    7,114
    Organizasyonun yazın yapılması daha uygun gerekirse kuruluş tarihimizi yaza kaydırırız ha ha
    Daha önce tüm illerin ortası eskişehir moto festivalde 50 makina toplanmıştık yine orta şehirdeki bir festivalde toplanabiliriz veya farklı şekilde her şehir aynı tarihte kendi bölgesinde toplanır veya büyük şehirlerin çevresindeki iller büyük şehirlerde toplanabilir veya diğer alternatifler fikirler gelsin bakalım

Birkan Bozkuş
    Teknik Ressam
     Suzuki C800 İntruder
     İstanbul-Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    2,242
    Beğenilmiş
    700
    Bence bu konuda kendi festivalimizi yapabiliriz kişi sayısı belirlenip cuma çıkış pazar dönüş gibi herkes için uygun olabilecek bir şehirde 2 günlük kamp vs bir organizasyon ayarlayabiliriz.

Aldora Özkan
    Tercüman,Organizasyon
     Regal raptor spyder 350
     Ankara - Çankaya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    7
    Alıntı Birkan Bozkuş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence bu konuda kendi festivalimizi yapabiliriz kişi sayısı belirlenip cuma çıkış pazar dönüş gibi herkes için uygun olabilecek bir şehirde 2 günlük kamp vs bir organizasyon ayarlayabiliriz.
    Festivalden kastın müzikli kamp alanlı misafir girişlerinin olduğu ilerde ekipman satışı ve gösterilerin olduğu bi tarz mi ben anlamadım türkiyede nası oluyor bu iş . Yoksa toplanip bir yerde kamp yapıp hep birlikte içip eğlenmek mi ?

Birkan Bozkuş
    Teknik Ressam
     Suzuki C800 İntruder
     İstanbul-Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    2,242
    Beğenilmiş
    700
    Alıntı 2_rock Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Festivalden kastın müzikli kamp alanlı misafir girişlerinin olduğu ilerde ekipman satışı ve gösterilerin olduğu bi tarz mi ben anlamadım türkiyede nası oluyor bu iş . Yoksa toplanip bir yerde kamp yapıp hep birlikte içip eğlenmek mi ?
    O kadar büyük organizasyon yapmak biraz zahmetli ve zor olabilir diye düşünüyorum ama benim dediğim üyeler arasında içmeli eğlenmeli

Aldora Özkan
    Tercüman,Organizasyon
     Regal raptor spyder 350
     Ankara - Çankaya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    7
    Alıntı Birkan Bozkuş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O kadar büyük organizasyon yapmak biraz zahmetli ve zor olabilir diye düşünüyorum ama benim dediğim üyeler arasında içmeli eğlenmeli
    En sevdiğim şey buluşup içip mıcmak eğlenmek.
    Eskişehir bursa demişler ortası için İstanbul İzmir Antalya ve ankara için düşünüyoruz. Başka illerden katılımcı olacaksaiyi karar verilmeli istanbul Antalya ve İzmir dışında hangi şehirlerde teşkilatımız var

fatih ekren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Fatih Ekren
    işçi
     kawasaki vulcan s
     İistanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    32
    Beğenilmiş
    19
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Organizasyonun yazın yapılması daha uygun gerekirse kuruluş tarihimizi yaza kaydırırız ha ha
    Daha önce tüm illerin ortası eskişehir moto festivalde 50 makina toplanmıştık yine orta şehirdeki bir festivalde toplanabiliriz veya farklı şekilde her şehir aynı tarihte kendi bölgesinde toplanır veya büyük şehirlerin çevresindeki iller büyük şehirlerde toplanabilir veya diğer alternatifler fikirler gelsin bakalım
    BURSA da toplanalım tam orta çünkü

Uğur Güler
    ULAŞIM
     Yamaha XVS 1300A MIDNIGHTSTAR
     İstanbul Bağcılar (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    9,015
    Beğenilmiş
    2,222
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Celil abinin dediği gibi orta noktadaki bi festivaldende faydalanabiliriz arkadaşlar. orda yine aramızda hazır ortam kuruluyken 10. Yılımızıda kutlamış oluruz.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)