Celil hasta olmasaydı Çatalca sucuğuyla geliyordum ama kısmet
Sent from my iPhone using Tapatalk
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |

BMW R1200GS
İstanbul - Büyükçekmece
0 Rh (+)Celil hasta olmasaydı Çatalca sucuğuyla geliyordum ama kısmet
Sent from my iPhone using Tapatalk
Konuştuğun zaman sadece bildiklerini tekrar edersin, ama dinlersen, yeni şeyler öğrenebilirsin!
RR Daytona 250e 6c Beyaz
İstanbul-Avcılar (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Şansa bak bende 2 arkadaşım ile hava iyi avcılar sahilde mangal yaparız bugün diyorduk.. : ))
Büyük ihtimal bir aksilik olmazsa ben ve 2 arkadaşım ve nevalemiz ile beraber gelebilirim bi konuşayımda onlarla.. duruma göre listeyi güncellerim birazdan.
Harley Davidson Sportster XL883L
İstanbul - Küçükçekmece (Avrupa Yakası)
AB Rh (+)
Suzuki marauder VZ 800
A Rh (+)[QUOTE=FouL;191453]Şansa bak bende 2 arkadaşım ile hava iyi avcılar sahilde mangal yaparız bugün diyorduk.. : ))
Büyük ihtimal bir aksilik olmazsa ben ve 2 arkadaşım ve nevalemiz ile beraber gelebilirim bi konuşayımda onlarla.. duruma göre listeyi güncellerim birazdan
kesınlıkle beklerız yer cok bası san avcılar yan yoldn gelırken cekmecenın ıcınde dogru yol verıyo oradan menekse sahıle hemen orada olucaz
Suzuki marauder VZ 800
A Rh (+)[QUOTE=FouL;191481]biliyorum biliyorum koordinatlara baktim zaten nerede yakisikli quarizmatik motorcu gencleri gorurseniz onlar rr ekibidir diodu : )))). normal sartlardada 200 metre geride avcilar tarafinda olucaktik bizde iyi denk geldi
saat 8 de beklıyoruzz
Yamaha dragstar 650 sport
İstanbul
AB Rh (+)Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)