Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 10 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

Aldora Özkan
    Tercüman,Organizasyon
     Regal raptor spyder 350
     Ankara - Çankaya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    7
    Alıntı BLUEBORAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çantaların ölçüsüne ve şekline göre Alüminyum kompozit diye adlandırılan, cephe yapımı için kullanılan malzemeden kestirip, ucunu da 2-3 mm kıvırıp yada katlayıp çanta ile motor gövdesi arasına koyabilirsin. Böyle olur ise Çantalar sağa sola sürtmeyecektir. Çantaları da Alüminyum kompozit levhaya sabitleyebilirsin. Ben olsam böyle bir şeyi yapmayı düşünürdüm. Alüminyum kompozit levhayı metrekare olarak satarlar. sana 30x30 cm ölçülerinde 2 parça yetecektir. Cephe kaplama işi yapan yada levhaları alacağın yerde çantanın ölçülerine göre kestirebilirsin.

Abi L seklinde iki parçayı çantalarını şaseye gelen kısmına alt köşeye takmayı düşünüyorum. O yüzden söktüm çantaları vaktim olmadı yapmak için en yakın zamanda yapıcam. Yardımın ve ilgin için çok teşekkür ederim

FouL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Murat K.
    Fotoğrafçılık
     RR Daytona 250e 6c Beyaz
     İstanbul-Avcılar (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    11,660
    Beğenilmiş
    1,791
    Ben tabela isleride kovaliyorum kompozit panel güzel fikir fakat satın almaya kalksan böyle parça parça saymazlar.. Bu yüzden herhangi bir tabela işleri yapan vatandaştan rica et siyah kompozit panel hem keserde istediğin ölçüde para bile almaz o Ebatlar çöpe gidiyor genelde : ) güzel fikir bu arada

Aldora Özkan
    Tercüman,Organizasyon
     Regal raptor spyder 350
     Ankara - Çankaya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    7
    Alıntı FouL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben tabela isleride kovaliyorum kompozit panel güzel fikir fakat satın almaya kalksan böyle parça parça saymazlar.. Bu yüzden herhangi bir tabela işleri yapan vatandaştan rica et siyah kompozit panel hem keserde istediğin ölçüde para bile almaz o Ebatlar çöpe gidiyor genelde : ) güzel fikir bu arada
    Abi çalıştığım avm yeni bitti az ilerisinde demir yığını var ordan komple bir motor çıkar bunu değerlendirmeyi düşünüyorum

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)